Koliko znam lambo je dobio neke redizajne dok je njegov motor stavljen u r8 pa sad ko je tu kome sta dao i ko je kome uzeo.
Nigdje veze, zadnji Lambov motor je V12 koj se ugrađivao u Murcielago, a korjene vuče iz 60tih godina i Miure, a u međuvremenu mu je volumen narastao skoror duplo. Za gašenjem Murcielaga i taj motor odlazi u zaborav (kao i Arese V6 sa zadnjom GTjkom), V10 koji se ugrađuje u Gallardo je čisti Audijev proizvod, a u R8 V10 je ugrađivana oslabljena verzija tog motora dok je naprijem u RS6 na taj motor nakeljen turbo, tj. dvije turbine.
Dolaskom nasljednika Murcielaga dolazi i novi V12 (ima po netu i slika auta i naziv i slike nove V12 samo mi se neda tražiti) koji je čisti Audijev proizvod.
Ja sam već napisao, a napisati ću i ponovo moja ljubav (zaluđenosti ili kao hoćeš to nazvati) se odnosi na kompletnu talijansku autoindustriju, na samo na AR i zato mi niti najmanje ne smeta AR pod FIATom, tako je moralo biti.
Ono čime se vi zavaravate je to da će AR biti individualan po VW, a to sigurno neće, biti će čisti presvučeni golf (Gullieta npr), a svugdje pa i na alfsitima ima tisuće postova u kojima se sprdaju iste ručkice za otvaranje vrata, ista dugmad za otvaranej prozora, iste ručkice za žmigavce, isti ''špare'' prekidači za svjetla...
Ako moram birati da Gullieta bude presvučeni golf ili presvučeni Bravo izbor za mene je toliko jednostavan, da jednostavniji nemože biti...
E sada kada sam nadropio ovoliko koliko jesam, poanta cijele priče se svodi na ono što je Grdi napisao u par postova, ali ja se nadam da će isti taj VAG u jednom od svojih pokušaja progutati govno i lagano odjebati karijeru.
AMEN!