ajd dobro enterijer golfa, ali zamisli baju sa zlatnim lancem od pola kile, majici bez rukava i narodnjacima u Alfi.... Boli me kad to mislim

već viđeno. Niti bi ih bilo više jer računaj da bi ostala kao talijanski auto, VW ima dosta mozga i ne bi im palo napamet pretvoriti alfu u drugi VW jer to bi VWu oduzimalo volumen podaje.
Alfa po VWovoj računici treba zauzeti mjesto sportske marke koja bi bila konkurent BMW-u.
A sad je alfa fiat ili opel a uskoro očito chrysler. poznato je da ju je fiat kupio samo zato da mu ford ne posto preveliki konkurent, za alfinu tradiciju ih zaboli.
Rekoh već mene zaboli tko je vlasnik pa makar to bio VW, ali ovo vrludanje što fiat radi mora prestat!
Tko god veli da je recimo Audi RS4 hladan auto ili rs6 stavrno bi se trebao zamisliti.
novi RS3sad dobio 5cilindarskog benzinca turbaka s 340ks. Alfa nema niš kaj bi mogla ponuditi.
Nemojte misliti da bi VW koji ima jasno razrađenu strategiju koja funkcionira, od alfe napravio auto za široke mase. To već imaju i ne treba im konkurencija unutar kuće.
Ili neka fiat smisli pošteni plan i toga se drži ( teško ostvarivo jer to nemaju ni s fiatom) ili nek s emani ćorava posla i proda netkome tko zna što želi, pa makar to bio VW.
Ono što trenutno VWu fali je sportksa marka s tradicijom, SEAT to nema SEAT je prvo radio FIATe ( jedno vrijeme je na utima pislao Licencia FIAT), ap je prodan VWu i odjendom je Seat dobio boost u imageu, ali nedovoljno da bi mogao konkurirati alfi kako si je to bio VW zamislio, jer unatoč lošoj fiatovoj politici alfa ime nešto što fiat nema. Tradiciju.