A sto mislite da je do pitura sto nije boju pogodija?
Nije do pitura nego do mjesaoca boje ali pitur nije odradija potribne radnje da do toga ne dodje.
Na mojoj bivšoj GTA je tribalo piturati prednji branik oštećen od kamencica i desni blatobran lagano oštećen pri dnu SVI kojima sam vodija da procjene posa su se ogradili da neće pogoditi nijansu ali su cifru od 300-350 eur izgovarali na tecnom hrvatskom.
Posto moja Gta nije nikada bila razbijana boja je malo potamnila šta se već desi crvenoj i nas Alfista i moj prijatelj Stanko tj Giulia S iz Sinja me spoji sa piturem koji će to odraditi.
Covik je odradija tako da je po danjem svitlu sa najkvalitetnijim komponentama ispolira prednju haubu do savrsenstva zatim je sa tim skenerom čim li već na haubi koju je ispolira izuzeja kod boje najslicniji mogući tj 99, 9 identičan , izmisa boju, opitura, ostatak auta se ispolira i Ja auto nisam pripozna.
Svaka kuna je blagosovljena a ispada da je po komadu uzeja 800- 900 kn stim ta je lagano ravnanje ima.
Istog limara sam priporučija masu Alfista pogađajte koliko ih je otišlo do čovika, nijedan.
E zbog ovakih pitura te gulikoze od 3000 EUR triba prikazati ali čak niti ne krivim ni njih jer izgleda da nije trend otići u poštenog tj korektnog limara a ima i takovih već je baza iskesati šta vise krvavo zaradjenih novcanica gulikozama
Presteasno, 3000 EUR za opiturati golfa 5 ili BMW e 36 ili alfu 156......auuuuuuuuu