prilikom preuzimanja prijevoda preko Messengera .. moj msn je zaštekao i izgubio se mali dio prijevoda čini mi se, uglavnom, sad mi je mama poslala kompletan prijevod preko maila, pa evo ga ponovo stavljam:

Iznad slike: tvornica je predstavila najnoviji model Giuliette
Ispod slike: stogodišnjica vozila marke Alfa Romeo proslavljena u Komarom u Monoštorijevoj šumi
Naslov članka: Stogodišnjica Alfe proslavljena u Komarom
Jedna od najstilskije marke vozila na svijetu ove godine slavi stoti rođendan.
U mađarskoj je stoti rođendan Alfe Romeo službeno proslavljen krajem tjedna u Komarom i to u šumi Monoštori gdje je za tu prigodu upriličen AlfaCity
Postoje marke vozila koje vlasnici obožavaju a među njima spada i Alfa Romeo.
U srednjoj Evropi organiziran je najveći susret Alfa Romea krajem tjedna u Komarom i to u šumi Monoštori gdje su se skupili okvirno tisuću vozila na pažnju mnogobrojnih posjetitelja.
Ovogodišnji susret se razlikovao od prethodnih upravo iz razloga što talijanska marka Alfa Romeo slavi stoti rođendan. Zbog toga bit će organizirani daljnji brojni susreti kako bi proslavili stoti rođendan Alfe.
U mađarskoj je rođendan Alfe proslavljen u AlfaCity u Komarom gdje su se skupile jedna ljepša od druge Alfe a pažnju posjetilaca je privukla Alfa spider iz filma " prije diplome" Dustin Hoffmana.
Tom prigodom u AlfaCity-u je predstavljena po prvi put u Mađarskoj i najnoviji model Giuliette.