12-06-2026, 09:07:01

Autor Tema: GTV neće da upali...uopće-RIJEŠENO (napokon)  (Posjeta: 18906 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mirko

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: GTV neće da upali...uopće
« Odgovori #210 u: 13-06-2010, 18:26:35 »
 :funny: :funny: :funny:

Offline Rivi

• Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo GTV 2.0TB / Yamaha Fazer 1000
    • Split
« Odgovori #211 u: 13-06-2010, 19:29:18 »
iskreno ja nemam pojma o čemu ti pričaš, barem što se tiče ovog turbaka... meni na hladno pali na zub, evo več skoro pa 3. godinu, pogotovo u zagrebu več dvije zime na (-) minus temperaturi... a kad je topla, vruča svejedno, dva puta kao da zavergla i odma upali... znači cca. 2 sekunde i upali...

@Antone to je to  :funny:
Je, tako je i meni bilo do nekidan. :D
Potpis :)

Offline stefan

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • Stelvio Q4
    • Lukovdol - Zagreb
« Odgovori #212 u: 13-06-2010, 23:14:44 »
    :funny: :funny: :funny:
« Zadnja izmjena: 13-06-2010, 23:17:45 od stefan »

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #213 u: 14-06-2010, 18:54:01 »
Sve se meni čini da će auto opet minjat meštra. Jer, zva me stari i pita jesan riješija problem. Ja kažen da nisan, ali da je auto upalilo kad je prominjena pumpa, jer nije bilo 3 bara. Kaže on meni da kad je on mirija da je pumpa uredno davala 3.5 bara.

Ovaj novi kaže da je auto upalija kad je prominija pumpu i filter, ali da radi "neuredno", ne prima gas, ovo, ono.
Di je sad u svemu tome istina, pojma nemam.

Pari mi se na kraju da ću organizirat natjecanje splitskih meštara. Ko uspije popravit auto, plaćan oglas u "Slobodnoj" priko cile stranice, jer ovo do sad je sve bilo...bez komentara.

Jebemu mater, ja se u auta ne razumim, ali, ka neko koje završija tehnički fakultet, znam da ni jedno auto nije nepopravljivo.

U svakom slučaju, onaj ko ga popravi (a jedan valjda oće), ovde će dobit reklamu, čisto da znate ako vam se Alfa u Splitu pokvari, di je triba odvest. A di ne!
Jer, po meni je stručan onaj meštar koji mi uspije popravit auto, a ne onaj "za kojega po' Splita govori da je dobar". Govorili su i za Sanadera, pa... :funny:
Možda ja nisan u pravu šta tako razmišljan, ali jebiga. Isto ka šta san čua da pumpu za benzin za ovi auto neću nać ispod 2500kn, a ja nađen ispod 1000. Samo triba znat zvat na telefon. A postavlja se pitanje je li problem uopće u pumpi.

Nakon svega, ja bi, ka laik, prominija benzin u autu. Jer san reka da je auto od pumpe proša ravno 5km kad je ugašen. Možda ja serem gluposti, ali to ni jednome meštru nije palo na pamet. (Ne, nisan ulija krivi benzin, jer uvik gledam šta ulivam.)

Dr.House...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! :henker:

Offline Tare071

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
« Odgovori #214 u: 14-06-2010, 18:59:56 »
Zar je i Sanader bio majstor za alfe......cccccc....vidim ja poznat mi nešto hehehehe
Šala mala za sve nas  :) :hehe: :)
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #215 u: 14-06-2010, 19:16:28 »
Zar je i Sanader bio majstor za alfe......cccccc....vidim ja poznat mi nešto hehehehe
Šala mala za sve nas  :) :hehe: :)

Vidi, nisan baš siguran da je meni smišno. Čovik kad mu se auto pokvari mora progutat neke stvari. Recimo, da će ga trošak koštat. Koji put, ako ga uspiju privarit, proguta i da taj popravak košta puno više nego je to stvarno tako, samo da šta prije auto odvede doma.
Ali, oprosti, ne prolazi mi da u 15 dana ukupno 2 majstora nemaju u biti pojma šta je autu. Zato mi šale baš nisu smišne. Prova san se nasmijat, al mi ne ide. Jebiga.  :hap:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #216 u: 14-06-2010, 19:26:45 »
eto opet ponavljam o tome da sam odma bio skeptičan čim je rekao da če on to popraviti za jedno popodne... al da ne trljam sol na ranu....

Rivi u vezi pumpe pogledaj moju poruku što sam ti poslao  29. Svibanja 2010, u 21:09:14  koliko sam ono rekao da se da naći pumpa  :song:  jesam li bio u pravu  :craz 

i šta sad na kraju?? hočeš li vozit auto negdje drugdje?
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #217 u: 14-06-2010, 19:35:43 »
eto opet ponavljam o tome da sam odma bio skeptičan čim je rekao da če on to popraviti za jedno popodne... al da ne trljam sol na ranu....
Rivi u vezi pumpe pogledaj moju poruku što sam ti poslao  29. Svibanja 2010, u 21:09:14  koliko sam ono rekao da se da naći pumpa  :song:  jesam li bio u pravu  :craz 
i šta sad na kraju?? hočeš li vozit auto negdje drugdje?

Ma ok, nisam ni ja piz.., pa da neću probat potražit dijelove sam, ali sad mi nije jasno, ako je i stara pumpa imala dobar pritisak, Tonči kaže da kod njega nije i da je on promjenom pumpe i filtera upalio auto. Po tome više ne znaš je li uopće pumpa ili nije.
Ovaj novi se u biti vrti oko napona na senzoru čoka, jer tu ne dobiva napon koji bi trebao.

A što se tiče promjene meštra, ako se ovako nastavi, idem kod trećeg. Jer za ovo do sad ću samo reć: Di je auto? Meni ispred kuće popravljen, ili u garaži na popravku? Ja kao laik, tako gledam. Ili bi možda trebao drugačije?

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #218 u: 14-06-2010, 19:39:31 »
vrlo jednostavno trebao si mu odma reći da ti da staru pumpu, nju lako provjeriš kod nekog meštra... ne bi želio sad pričati bezveze, i crnit čovjeka ali sad več postoji šansa da ti kaže da nije bila dobra i podvali ti neku koja je krepala... uglavnom daj reci šta on kaže? jel uopće radi na autu šta, jel mijenja šta, ili samo ko Nik praskaton sjedi i "kombinira"  :) 

mislim nije mi jasno da je tolko tamo auto, drugo da čeka neke djelove ili šta???
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #219 u: 14-06-2010, 19:43:55 »
vrlo jednostavno trebao si mu odma reći da ti da staru pumpu, nju lako provjeriš kod nekog meštra... ne bi želio sad pričati bezveze, i crnit čovjeka ali sad več postoji šansa da ti kaže da nije bila dobra i podvali ti neku koja je krepala... uglavnom daj reci šta on kaže? jel uopće radi na autu šta, jel mijenja šta, ili samo ko Nik praskaton sjedi i "kombinira"  :) 

mislim nije mi jasno da je tolko tamo auto, drugo da čeka neke djelove ili šta???

Ne, sad se čeka da dođe čovik s kompjuterom, spoji ga pa vidi šta kompjuter kaže. Ali i tu dijagnostiku smo već jednom odradili, pa je kompjuter vraćao uredne vrijednosti.

Sutra ću se provozat doli vidit šta se dešava, pa odlučit oću li i treći put plaćat tu jebenu šlepu ili će ovaj uspit popravit auto.

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #220 u: 14-06-2010, 19:44:47 »
a sretno ti bilo  :) 

a di ga misliš vozit uopće?? AC  :?:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
« Odgovori #221 u: 14-06-2010, 19:46:39 »
Vidi, nisan baš siguran da je meni smišno. Čovik kad mu se auto pokvari mora progutat neke stvari. Recimo, da će ga trošak koštat. Koji put, ako ga uspiju privarit, proguta i da taj popravak košta puno više nego je to stvarno tako, samo da šta prije auto odvede doma.
Ali, oprosti, ne prolazi mi da u 15 dana ukupno 2 majstora nemaju u biti pojma šta je autu. Zato mi šale baš nisu smišne. Prova san se nasmijat, al mi ne ide. Jebiga.  :hap:

Podržavam i jasno mi je zašto ti nije do šale, jbg...ako ti je ikakva utjeha sve nas je barem jednom majstor vukao za nos i to na epizode, tako da po tom pitanju nisi usamljen....
Kao što sam ti jednom već rekao probaj da te to baš ne pogađa tako dramatično jer se dešava svima.
Evo npr. ja sam prije par godina kupio vau-vau pola da bi mi moj meštar koji je kućni prijatelj rekao da mi malo "bali" gumica dekla semeringa i da će on to meni zamjeniti jer je to njemu par sati posla. Znači to je rekao isti dan kad sam auto kupio, i isti dan ga podigao na kloceve i otkopčao mjenjač da to sredi.... Znači auto nije bilo vozano ni 15 minuta po kupnji....e tu malu gumicu koja mu nije bila problem za srediti je mijenjao narednih 39 dana. Prvo je skontao da je nema, drugo da je ne može naručiti, treće da je staru prilikom skidanja počupao itd itd.... 39 dana poslije ja sam sjeo u auto koje sam kupio i nikad ga nisam vozio, probaj zamisliti zajebanciju od strane društva koju sam tih 39 dana trpio...katastrofa, tako da znam kako ti je, svi smo mi to imali.
A opet moja šala nije bila zlonamjerna, nisam ti mislio pristajati na muku....ja se čak mogu i kladiti da Sanader uopšte ne zna zamjeniti motorčić minimuma na alfi    :pivo: :pivo:
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #222 u: 14-06-2010, 20:02:08 »
A opet moja šala nije bila zlonamjerna, nisam ti mislio pristajati na muku....ja se čak mogu i kladiti da Sanader uopšte ne zna zamjeniti motorčić minimuma na alfi    :pivo: :pivo:
Ma jasno mi je to. Ali tebi je majstor bar znao u čemu je problem. Pa koliko čekao da čekao. A ovi ovdje u biti pojma nemaju, dok ne ustanove da treba mijenjat motor, getribu, karoseriju i još par stvari i onda će garant radit.  :care

Offline Zagi17

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa 33 1.5 ie,Alfa 156 1.9 jtd,Alfa 156 SW 2.4jtd
    • Sv.Martin na Muri,Međimurje
« Odgovori #223 u: 14-06-2010, 21:24:46 »
Ma jasno mi je to. Ali tebi je majstor bar znao u čemu je problem. Pa koliko čekao da čekao. A ovi ovdje u biti pojma nemaju, dok ne ustanove da treba mijenjat motor, getribu, karoseriju i još par stvari i onda će garant radit.  :care
eh kad nije Alfa ko Golf 1  :hap: :hap: da je ko VW problem bi bio rješen u 2 min   :hap: :da: :da: :funny: :funny:
Hrđa je u zraku  !!!!! Živile stare krame !!!!!
La mia Alfa 33
La mia Alfa 156

Mirko

• Gost
« Odgovori #224 u: 14-06-2010, 22:22:48 »

je i ti znaš bubnit i ostat živ

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #225 u: 14-06-2010, 23:16:15 »
a šta sam sada bubnuo?  znam cijelu situaciju, ono što piše i što ne piše ovdje, tako da... ne razumijem?

ako se tiče tončia, čuo sam xy stvari o njemu i dobrih ali i zayeba tako da je sve to relativno...

??
« Zadnja izmjena: 14-06-2010, 23:32:56 od Alfa_gtv »
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #226 u: 15-06-2010, 09:59:44 »
 :hello:  :hello:  :hello:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #227 u: 15-06-2010, 10:39:57 »
:hello:  :hello:  :hello:

A jebate, pusti me bar da napišem.

Za sada su slijedeće informacije. Auto gotov, trošak 2500kn. Sad, napisat ću na papir šta je promijenjeno, pa ćemo procijenit trošak.
Do sad znam da je promijenjena pumpa benzina (stavljena polovna "Boševa"), filter goriva, svjećice. Uz to je nešto rađeno na kompjuteru (ne znam točno šta, ali doznat ću), popravljen je onaj bijesni prozor, skinut alarm...
Koliko je to puno ili nije, vidiću kad skrojin listu, pa stavim ovdje na procjenu.

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #228 u: 15-06-2010, 10:40:54 »
 :pivo: :pivo: :pivo:
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #229 u: 15-06-2010, 10:41:57 »
A jebate, pusti me bar da napišem.

Za sada su slijedeće informacije. Auto gotov, trošak 2500kn. Sad, napisat ću na papir šta je promijenjeno, pa ćemo procijenit trošak.
Do sad znam da je promijenjena pumpa benzina (stavljena polovna "Boševa"), filter goriva, svjećice. Uz to je nešto rađeno na kompjuteru (ne znam točno šta, ali doznat ću), popravljen je onaj bijesni prozor, skinut alarm...
Koliko je to puno ili nije, vidiću kad skrojin listu, pa stavim ovdje na procjenu.

:clap: 

pa stavio sam samo smajliće, nisam ništa odao  :craz
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #230 u: 15-06-2010, 10:43:15 »
i to što si njih stavio pokazuje da je nešto dobro  :hap:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #231 u: 15-06-2010, 10:43:54 »
pa hvala bogu, konačno da i Rivi odahne sa tom mukom  :craz  treba se veseliti  :hello:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #232 u: 15-06-2010, 10:44:40 »
jojjjjjj sada nebude auto gasio satima, samo se bude navažao cestama  :craz

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #233 u: 15-06-2010, 10:46:54 »
treba to sad isprobat kako  :wz   :craz
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #234 u: 15-06-2010, 11:08:52 »
pa hvala bogu, konačno da i Rivi odahne sa tom mukom  :craz  treba se veseliti  :hello:

Jesi pročitao cifru popravka? Nema "odahnjivanja". Samo sam upao u još jedan dug koji ću vraćat mjesecima. :?: :wal: :wal: :wal:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
Odg: GTV neće da upali...uopće-RIJEŠENO (napokon)
« Odgovori #235 u: 15-06-2010, 11:12:04 »
jesam, ali dobro da je stalo na toj cifri, moglo se nakupiti još više  :) 
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Aki

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 GTA
    • split
« Odgovori #236 u: 15-06-2010, 11:20:47 »

ja sam mu reka iz zaebancije da   naplati i više od toga ali me očito nije posluša  :funny: :craz
idemo...

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #237 u: 15-06-2010, 11:23:51 »

ja sam mu reka iz zaebancije da   naplati i više od toga ali me očito nije posluša  :funny: :craz
Iz zajebancije mu ti kad ti se drugi put auto pokvari, daj još 1000kn.  :ok:

Offline Aki

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 GTA
    • split
« Odgovori #238 u: 15-06-2010, 11:25:16 »
Iz zajebancije mu ti kad ti se drugi put auto pokvari, daj još 1000kn.  :ok:

pošto smo ja i tonči  prijatelji i poslovnjaci  mi se lako dogovorimo   :party: :pivo:
idemo...

Offline Rivi

• Sa stažom
    • Split
« Odgovori #239 u: 15-06-2010, 11:30:27 »
pošto smo ja i tonči  prijatelji i poslovnjaci  mi se lako dogovorimo   :party: :pivo:
...po principu "il' ću zajebat ja tebe, ili neće niko nikoga"?  :volim :funny: :funny: