Sve se meni čini da će auto opet minjat meštra. Jer, zva me stari i pita jesan riješija problem. Ja kažen da nisan, ali da je auto upalilo kad je prominjena pumpa, jer nije bilo 3 bara. Kaže on meni da kad je on mirija da je pumpa uredno davala 3.5 bara.
Ovaj novi kaže da je auto upalija kad je prominija pumpu i filter, ali da radi "neuredno", ne prima gas, ovo, ono.
Di je sad u svemu tome istina, pojma nemam.
Pari mi se na kraju da ću organizirat natjecanje splitskih meštara. Ko uspije popravit auto, plaćan oglas u "Slobodnoj" priko cile stranice, jer ovo do sad je sve bilo...bez komentara.
Jebemu mater, ja se u auta ne razumim, ali, ka neko koje završija tehnički fakultet, znam da ni jedno auto nije nepopravljivo.
U svakom slučaju, onaj ko ga popravi (a jedan valjda oće), ovde će dobit reklamu, čisto da znate ako vam se Alfa u Splitu pokvari, di je triba odvest. A di ne!
Jer, po meni je stručan onaj meštar koji mi uspije popravit auto, a ne onaj "za kojega po' Splita govori da je dobar". Govorili su i za Sanadera, pa...

:
Možda ja nisan u pravu šta tako razmišljan, ali jebiga. Isto ka šta san čua da pumpu za benzin za ovi auto neću nać ispod 2500kn, a ja nađen ispod 1000. Samo triba znat zvat na telefon. A postavlja se pitanje je li problem uopće u pumpi.
Nakon svega, ja bi, ka laik, prominija benzin u autu. Jer san reka da je auto od pumpe proša ravno 5km kad je ugašen. Možda ja serem gluposti, ali to ni jednome meštru nije palo na pamet. (Ne, nisan ulija krivi benzin, jer uvik gledam šta ulivam.)
Dr.House...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!