Otkuda ti znaš što će oni hebeno napravit? Cijela paonta mog pitanja je bila da saznam što će napraviti od nekoga tko je to prošao a ne još jednog klipana koji pogađa.
Svaki jebeni put kad sam postavio pitanje na ovom forumu nisam dobio odgovor već se samo pojavila hrpa "experta" koji moraju podjeliti svoje mišljenje o banalnim glupostima bez i jedne trunke činjenica.
Internet ko internet ali jebeš ovo mjesto. Hvala nekolicini koji su pomogli s korisnim savjetima. Pozdrav.
Ja sam dovezao X auta za nekog jer se tražio neki model kojeg ili nema u HR ili je izbor koma. Za neke sam isao sa vlasnikom neke sam vozio na prikolici neke dovezao na probnim tablicama. Kao i kod svakog polovnog možeš spojiti dijagnostiku snimiti neke detalje i poslati potencijalnom vlasniku ako nije prisutan.
Nažalost mali broj ljudi kuži nekoliko stvari 1.da se o autu ne zna ništa dok ga ne vidis, u pravilu auti sa niskom cijenom imaju i problem ili više njih iz slika možeš teško izvući pouku jer ima raznih slučajeva
2.možeš o cijeni pregovarati ako prodavač hoće pregovarati, u pravilu sa auto kućama je to rijeđe nego sa privatnjacima gdje se može dobiti i super deal a može biti i cijena fix ko kuća
3. Garancija, daju autokuće garanciju ali u pravilu onda auto košta više
4. Troškovi, čitava ta zajebancija košta vremena i novaca, odi pogledaj nije dobar idi drugi, rijetko se događa da je auto blizu pa makar ti bio u velikom gradu natuku se troškovi taj čas a onda netko očekuje da to košta npr 2000kn, ja sam npr sebi tražio giuliettu dugo, išao pogledati X auta i potrošio sam dobrih 1000e i sad da sam taj auto uvozio za nekog da mu kažem da je 1300e trošak bi me poslao u pm
5. Breru sam gledao i sebi i taj auto uredan sa do 180tkm ispod 8 ne postoji ako je i bio u oglasu onda je ili lažan ili sa jebačkim problemom
Sretno u kupnji
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk