ja sam sa svojom alfom išao na more, na relacije od 500+ km, i začudo nikad ništa...
imaš averziju prema autu i auto ti to vraća, loše vibre privlače loše stvari 
ne sjećam se da sam ikad zavirio u ovu temu a da si ti napisao nešto dobro o tom autu...a baš me zanima kakve ćeš sreće bit sa idućim autom 
Ne znam što da ti odgovorim na ovo. Pretpostavljam da je getriba dva puta otkazala radi mojih loših vibracija, pretpostavljam da su svi ostali kvarovi posljedica mojih loših vibracija i da voda ulazi kroz rubove vjetrobrana radi mojih loših vibracija. Čini se da je i bregasta osovina na tom autu potrošni materijal.
Ako se ti imaš živaca s time jebati, samo daj. Ja nemam. Relacije od 500+ km su meni, igrom slučaja i prirodom posla - bezveze. Meni treba 15000 servisnog intervala i to je to, a ne da se brinem (tj. ne brinem se jer znam da više nije moguće). Auto je šrot. Smetje. Sranje. Drek. Govno.
Radi tog sranja od auta sam se našao u situaciji da kasnim na potpisivanje (meni važnog) ugovora jer je prokleta cijev od intercoolera pukla. Pukla je zato jer je usrani talijan (općim mu s majkom) napravio taj komad cijevi taman tako da udara u nekakav vijak koji nečemu (navodno) služi u doljnjem djelu motora. Auto nisam kupovao za svoje eure, već mi je službeni pa nemam razloga vrištati oko toga.
Kako bilo, slijedeći auto neće nikako biti proizveden niti blizu Italije. Njemačka je meni sasvim okej.
To što ti nisi vidio ništa pozitivnoga u ovoj temi je tvoj problem. Auto je sjajan za voziti, perfektan. Zavoji idu kao da si na tračnicama, fantastičan je osjećaj sjediti i gledati njegove bijele urice, ali kad ne možeš biti siguran da ćeš doći kamo treba - onda v rit.
btw, ako uspijem naći 159 s 2.4 jtdm motorom, to mi je novi auto, ko ga jebe.