0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav svima. Da li mi moze neko detaljnije reci vezano za atest felgi, da li su felge bile 5x100 ili 5x98?Jer mene su trazili potvrdu proizvodjaca felgi, primjerena za vise vrsta vozila. Medjutim malo je teze naci polovne felge 5x98 i da su primjerena za alfa romeo. Posto imam crosswagon htjeo bi si upisati 18-keali bez atesta mi nedaju. Trenutno su gore 225/55R17, a zelio bih staviti 225/40R18. Sad me zanima koje felge bi mogao staviti i od drugih proizvodjaca i ako je moguce staviti 5x100 i dali to prolazi na atestu?Hvala
Pa sa tako visokom gumom u startu, odi na 19" ako zelis nizi profil a isti opseg. Malo mi kosi sa logikom za taj auto ali ok . Ne treba ti veliki atest ili ako treba znas da ces ga proci ako imas jednaki vanjski opseg
Ok. A felge sa rasponom rupa 5x100. Ima li to veze za atest? Zanimaju me Tomason tn 6http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-tomason-tn6-18-rupe-5x100-4-kom-oglas-15000554
Kak bi ti upiso 18 bez da ih imas na autu? Sry sto spamam
P ne trebaju ti felge za to. Samo potvrda proizvođača...
Cisto za info, meni nisu neki dan na tehnickom htjeli upisati ni 225/45/17 jer nemaju u kompu tu dimenziju za moj broj sasije, tako da 18" sumnjam da ces uspjeti... Neki dan su opet naisle neke 17" teledial za neku sitnu lovu, pogledam dal ih ima jos...
Ima onaj jedan JTS, crveni Giugiaro u Rijeci. Bio je na njuskalu prije par mjeseci. Ima upisane 19 ili cak 20...Auto je carbage, ali posluzi kao primjer.
Zato jer ta dimenzija nije išla ni na jednu 156, ali 215/45/17 bi upisao bez problema.
215/45 imam upisano, mislio sam upisati i 225/45 ako me pukne staviti gta felge ali su mi rekli da ne moze na moj broj sasije nego samo na gta i q4 modele. Naravno da se sve da upisati, samo treba nacin nekoga tko je voljan riskirati i i to napraviti bez atesta...
Nisu htjeli ni 225. Kaze mi max 215, tako da 18 nisam ni pokusavao
Mislis, 225 u 17"?? Kako ? Pa sw q4 ih ima
I samo na nju se onda i mogu upisati, tako je meni receno., i to 225/50, ne 225/45. Meni je provjeravao po broju sasije sto moze upisati i to i upisao, za sve ostalo je rekao na mali atest.Prije se moglo jako puno toga upisati, u zadnje vrijeme se nitko vise ne zeli igrati i riskirati barem sto se tice rijeckih stp na kojima sam bio. Na Pecinama je u stp uletila inspekcija i nekoliko ljudi je dobilo otkaz, na Skurinju sam na tehnickom prije godinu i pol bio regati drugi auto i rusio me jer je razlika na rucnoj bila 3% visa nego sto je dozvoljeno, rekao mi je otvoreno ja bi te pustio ali inspekcija nam je tu i svako malo dolaze.
Pa na JTSu sam imao upisane i 215 i 225. Goran 7,5x17 ET35?
Tocno, sad vidim da sam fulao jednu peticu, tipfeler... Uglavnom, mislim da je polako proslo vrijeme kad se moglo bilo sto upisati na dobar dan, barem na vecini stp, sad ce za sve trebati raditi atest...
225/55/17 su za crosswagon225/45/17 su za GTA205/50/17 su za sportwagon Q4215/45/17 su za sve ostale
Znaci Sportwagon Q4 i Crosswagon Q4 - razlicito??