0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bogati puno je to... meni je na alfi 2.4, 2.2 ... a recimo tih tvojih 2.8 je tvornička specifikacija za vw-a sharana kad ima 500 kila tereta u sebi... kad ima i autoprikolicu onda se penje na 3.0-3.2 ... tako da 2.8 za serijala punta ti je daleko previše
krivo, si me shvatio, na punta imam 2.2 prednje a na 147 18-ice pumpam prednje na 2.8
aha... al dobro svejedno... ja imam 17 i nedavno sam napred stavio 2.6 bara, to je zvonilo ko jeftina košarkaška lopta, vratio, na 2.4 i po meni idealno
kod mene uvijek opterecen. roba ili gasom :hehe:
Možda mi je promaklo, ali dali je netko uspio atestirat 18" na 156?
original alfine 18 multispoke 8j et 32 felna sa gumama 215 40 nece da kaci? 156 jtd spusten eibach oprugama
ja sam imao te iste multispoke sa 225/40/18 gumama na SP ovjesu i strugalo je straga u onaj zaštitni tepih ispod blatobrana kod opterećenog auta ili kod naleta na veće neravnine215/40/18 na tim felgama na spuštenoj 156 jtd je imao Lepi pa bi njega trebalo pitati
a napred ti ništa nije strugalo...?
pa ako je samo na tepih strugalo nije strasno, ja planiram uzu gumu 215 mozda i nece kaciti?molim lepog da se javi,kako mu ide nick da mu pustim pm?
naprijed ništa nije strugalo niti u jednom položaju kotača
hm... pitam se da li bi 225 strugala... osjetno su gume jeftinije u toj dimenziji...
ups... krivo pročitah... :hvala na informacijama... Sportmaxx ni pod razno... troše se ko lude...
ja sam čuo dosta dobrih priča o Potenzi... pa da pređem kojim slučajem na 18, uzeo bi njih... no prvo moram nać 159 TI felge repliku u 18" po prihvatljivoj cijeni... :
ima tamo neki Mareo u garaži pa ga izvedi na cugu dok netko operira jbt si iz Dubrave ili Laništa :mislim da je Dino uzeo na GT povoljno nove pa vidi sa njim gdje šta kako
on je s kvarta praktički, kak ću ja njemu maznut tak će i on meni... :