23-04-2026, 05:31:14

Autor Tema: Alfa Romeo Giulietta  (Posjeta: 627482 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Narayan

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • The One and Only
    • Zagreb
Odg: Alfa Romeo Giulietta
« Odgovori #2490 u: 29-10-2011, 15:22:33 »
A imaš pravo... možda ipak malo pretjerujem...  :pivo:

:pivo:
Dok pametniji popuštaju, budale vladaju svijetom...

Curly

• Gost
« Odgovori #2491 u: 29-10-2011, 15:25:06 »
Golf 2, ali volim alfe... zašto?

zanimalo me kaj si ti odabrala za svog ljubimca, kad toliko pljuješ po Giulietti...
Golf...sad mi je sve jasno...
Imamo potpuno drugačiji ukus  :hap:

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #2492 u: 29-10-2011, 15:27:38 »
nediraj u terrordromovog golfa dvicu please
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #2493 u: 29-10-2011, 15:34:25 »
zar je neko sumnjao da si zensko?
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Curly

• Gost
« Odgovori #2494 u: 29-10-2011, 16:11:49 »
E vidiš, namjerno sam napisao da vozim golfa i namjerno sam u profil stavio da sam žena... čisto da razbijem predrasude... ja sam Neno, muško sam i vozim 156...  :mahm
Nemoj se ljutit  :hap:
je, je..guba ti je fora...i baš si me sredio ... a tek koju poantu si dokazao  :rolll:

a to da li si muško, ne znam...trebalo bi provjeriti

i da ne budem off topic...Alfa Giulietta je skoro bolja od sexa
« Zadnja izmjena: 29-10-2011, 16:13:47 od Curly »

hrga

• Gost
« Odgovori #2495 u: 29-10-2011, 16:21:12 »
i da ne budem off topic...Alfa Giulietta je skoro bolja od sexa (Image removed from quote.)

to kaj sam u uredu ne znači da ne čitam. sad mi je jasno zakaj te tolko moram voziti okolo .....   :da:

Curly

• Gost
« Odgovori #2496 u: 29-10-2011, 16:22:05 »
je..strašno sam povrijeđena...   
sad mi još samo fali da mi kažeš: "pričajte mi o svojoj majci!" 

evo vidiš kaj si sad napravio..opet sam off topic... :off

hrga, pa to je predigra, ne!?  :rol:
« Zadnja izmjena: 29-10-2011, 16:23:28 od Curly »

33QO

• Gost
« Odgovori #2497 u: 29-10-2011, 18:32:14 »

Isus, Bože mi oprosti na ovakvom nicku, je nabrojao 10 gluposti koje svaki auto ima zajdeničkih bez ikakvih dokaza i slika...mogao je i krunski dokaz: oba auta su kompakti s 5 vrata, imaju motor i pogon naprijed i 4 kotača...i da, imaju i volan... :metak

Isus je nabrojao neke argumente (kakve takve), a ja te lijepo pitam kao stručnu osobu da to demantiraš. U čemu je problem  :?:

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #2498 u: 29-10-2011, 18:49:14 »
šta nije svima jasno,da je osnovna linija slična ali završna obrada je daleko od iste....dakle finese...ja bi volio da su to 2 sasvim različita auta ali eto,nisu....i nema ništa čudno u tome da su slični,ista klasa,oba rađena u isto vrijeme,još par linija ukrali ovi iz opela i nikome ništa....sjedio sam u obje i razlika je nebo i zemlja,iako mi je giulietta u unutrašnjosti daleko ispod 147,astra je daleko ispod giuliette
« Zadnja izmjena: 29-10-2011, 18:49:57 od sale 75 »

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #2499 u: 29-10-2011, 19:11:30 »
istina, materijali siceva su u giulietti puno bolji.
Dizajn je nastao kad su GM i iat suradjivali, a fiat izvukao deblji kraj, dali su opelu jtd motore, punto i bravo platformu ( tj razvijena je zajednicki) i dizajn. Fiat je dobio kitu tj 1.9, 2.2 i 3.0 JTS motore.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline dumpors

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #2500 u: 29-10-2011, 20:49:51 »
Isto ovako vagenovci komentarisu golfa, jednima ne valja sto je polo ljepsi, drugima sto je isti petica, trecima sto su napustili PD motore itd.  Malo sutra :da:
Neka mi neko uradi neki copi/paste sa nekog auto foruma gdje se i nakon vise od godinu nakon predstavljanja modela,i dalje govori da je ruzan.

Meni je lijepa  QV
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #2501 u: 29-10-2011, 23:17:23 »
istina, materijali siceva su u giulietti puno bolji.
Dizajn je nastao kad su GM i iat suradjivali, a fiat izvukao deblji kraj, dali su opelu jtd motore, punto i bravo platformu ( tj razvijena je zajednicki) i dizajn. Fiat je dobio kitu tj 1.9, 2.2 i 3.0 JTS motore.

Fiat je dobio PARE, nakon razvoda sa GM-om, jer da nisu ne bi danas ni postojali
Preciznije, postojala je opcija u ugovoru da ako zatraže, moraju ih kupiti, ako neće, moraju ih isplatiti.
E, pa isplatitli su ih sa parama i izvršen je povrat dionica, obadvoje su imali neki postotak dionica od onog drugog, i to je u većem djelu vraćeno natrag...

Da nije Fiat ušao u deal sa GM-om bi propao, ovako su zapravo dobro prošli, dali su motore i uzeli hrpu para..
Sa tim parama je Fiat konsolidiran, nastavljen je razvoj (Multiair motori, MJET zadnja serija, C-EVO platforma, pare za početak kupovine  Chryslera...)...
Da nije bilo tih para ne bi bilo ni Giuliete..

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2502 u: 30-10-2011, 09:46:41 »
Da citiram Lovreca:

...."ljepota je u očima promatrača"

...jučer sam parkirao Giuliettu uz novu Astru...da, oba su auta kompakti...imaju 4 kotača i 5 vrata...i ISTI SU! :metak

Za svaku novu Alfu treba vremena da dizajn sjedne...tak je bilo sa 145, pa sa 147, tak je i sa Giuliettom... :hap:

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2503 u: 30-10-2011, 09:48:16 »
Isus je nabrojao neke argumente (kakve takve), a ja te lijepo pitam kao stručnu osobu da to demantiraš. U čemu je problem  :?:

....ma o kakvim (takvim) ti argumentima govoriš??? :000:

Serfo

• Gost
« Odgovori #2504 u: 30-10-2011, 09:53:51 »
Po isusovim argumentima, svi auti te klase su jako slicni.

hrga

• Gost
« Odgovori #2505 u: 30-10-2011, 10:09:31 »
...jučer sam parkirao Giuliettu uz novu Astru...da, oba su auta kompakti...imaju 4 kotača i 5 vrata...i ISTI SU! :metak

Nije to ništa, ja sam jučer skoro ušao u susjedovu Astru, zamijenio sam ju za svoj auto. Bilo mi je malo čudno kaj je druge boje, ali osim toga su potpuno isti.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2506 u: 30-10-2011, 10:51:44 »
Nije to ništa, ja sam jučer skoro ušao u susjedovu Astru, zamijenio sam ju za svoj auto. Bilo mi je malo čudno kaj je druge boje, ali osim toga su potpuno isti.

...sutra kad idem vratit Giuliettu otići ću u Will, jer je to sve jako slično...i da, čeka me: 500, Twingo Gordini i DS3R....ovaj tjedan pred nama...i to su sve isti auti... :song:

Offline Narayan

• Ovisnik o alfistima
  • The One and Only
    • Zagreb
« Odgovori #2507 u: 30-10-2011, 11:18:50 »

Za svaku novu Alfu treba vremena da dizajn sjedne...tak je bilo sa 145, pa sa 147, tak je i sa Giuliettom... :hap:

Tebi je trebalo 4 mjeseca da ti sjedne. Nekima, poput Isusa možda treba 4 godine. Onda će možda uočit i razlike :hap:

Ni meni nije sjela odmah na prvu što sam i rekao pri testiranju za AMS, ali sad mi je auto baš pojava na cesti. Ima nekih nedostataka, ali ništa s čime ne bih mogao živjeti.

Btw. kad bu KN proradio?
« Zadnja izmjena: 30-10-2011, 11:20:19 od Narayan »
Dok pametniji popuštaju, budale vladaju svijetom...

Offline bebach

• Član Alfa kluba 18
  • Sa stažom
  • *
    • ZG
« Odgovori #2508 u: 30-10-2011, 11:22:40 »

...sutra kad idem vratit Giuliettu otići ću u Will, jer je to sve jako slično...i da, čeka me: 500, Twingo Gordini i DS3R....ovaj tjedan pred nama...i to su sve isti auti... :song:

Čekaj,zar ti nemaš zabranu pojavljivanja u Opel salonima zbog onih svinja u gepeku? :craz

33QO

• Gost
« Odgovori #2509 u: 30-10-2011, 16:49:09 »

Zaboravi, odustajem!

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #2510 u: 30-10-2011, 19:46:33 »

Nisan se do sad tija petljat pogotovo jer je meni đula sila i za mene je  :love3: :love3: ali ako ti ka covjek kojem su automobili profesija nisi u stanju citirat isusov post i jednu po jednu ponistit njegove usporedbe ili na nekakv drugi nacin objasnit da on ili bilo tko drugi nije u pravu bolje ti je ne ulazit u raspravu. Ja vidim malo ili nista slicnosti ali covik vam je lipo napisa u kojim tockama ( po njemu ) su astra i giulietta slicne a kao odgovori je dobija omalovazavanje i pametovanje na rubu vriđanja, sta je pokazatelj neznanja i ne priznavanja tuđih argumenata a nedostatk vlastitih
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #2511 u: 30-10-2011, 19:47:15 »

Isto vridi i za ovaj post  :wal: :wal:
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

33QO

• Gost
« Odgovori #2512 u: 30-10-2011, 20:39:47 »
meni osobno giulietta skroz dobro izgleda, narocito sport paket
ALI
"super" je uzeti npr. Auto klub i pod vodic za kupnju pogledati Alfa Romeo ponudu...Mito u 4 verzije i Giulietta u 4 verzije...isao i u AC, od 159 na lageru one sa 2.0JTDm, nema 2.4TI nove niti jedne

Dacia ima vise u ponudi  :wal:

Mislim da ima i Zastava  :rolll:

hrga

• Gost
« Odgovori #2513 u: 30-10-2011, 21:14:19 »

Nisan se do sad tija petljat pogotovo jer je meni đula sila i za mene je  :love3: :love3: ali ako ti ka covjek kojem su automobili profesija nisi u stanju citirat isusov post i jednu po jednu ponistit njegove usporedbe ili na nekakv drugi nacin objasnit da on ili bilo tko drugi nije u pravu bolje ti je ne ulazit u raspravu. Ja vidim malo ili nista slicnosti ali covik vam je lipo napisa u kojim tockama ( po njemu ) su astra i giulietta slicne a kao odgovori je dobija omalovazavanje i pametovanje na rubu vriđanja, sta je pokazatelj neznanja i ne priznavanja tuđih argumenata a nedostatk vlastitih

Nisi u pravu. Lijepo smo mu napisali da nek parkira jednu pored druge i da ako su to njemu isti auti da potraži optičara.
Čemu da idem točku po točku kad svaki dan gledam moju Giuliettu i susjedovu Astru i razmišljam ko je tu lud kad se tvrdi da su isti. Vidio sam ja po netu davno prije ove rasprave te iste argumente. Jednostavno si slijep ako su ti ta dva auta ista. Ja ne znam koliko je on parkiranih Giulietta vidio pored Astri, ali znam da ja svaki dan imam mogućnost usporediti i da osim "4 kotača, 4 vrata, prozori i hauba" drugih sličnosti nema.

Ako baš želiš ... evo ti i citat:
Citat:
ukloni zadnju kvaku s astre ( u vratima ime perdviđeno mjesto za kvaku kako giulietta ima)

Ovo je glupost. Ajde molim te pogledaj Astru kod zadnjih vrata, pogledaj broj prozora. Moraš imati velikih problema i potražiti dobrog optičara da ne vidiš razliku.
Ajmo onda čak i maknuti tu bravu .... kaj dobiješ? Astra ima mekane linije koje više podsjećaju na jaje nego na auto. Usporedi to sa bočnom linijom na Giulietti i javi mi se da je isto.

Citat:
kao i u veličini zadnjih lampi.

opet glupost, tvrditi da su odostraga iste i da je razlika u veličini lampi. to može reći samo neko ko nikad nije vidio jedan auto pored drugog.
uspoređivati guzicu Astre i Giuliette je ko da uspoređuješ guzicu od Oprah i Mille Jovovich.

Dakle .... potražit optičara, jer nije dobro s tak lošim vidom sjedati za volan.

Njegovi "argumenti" se svode na internetsko istraživanje i uspoređivanje slika iz onih kuteva u kojima su slične. Ja svaki dan vidim uživo oba automobila i mislim da mogu sa priličnom sigurnosti reći da je tvrdnja da su iste čista glupost.
« Zadnja izmjena: 30-10-2011, 21:15:08 od hrga »

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #2514 u: 30-10-2011, 21:33:59 »
Fali mi smajl sa kokicama  :komp: :party:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2515 u: 30-10-2011, 21:47:27 »

...čovjek je napisao budalaštine, to sam napisao, da niti jedna njegova tvrdnja ne drži vodu...ak on misli da drži, fotić u ruke i nek dokazuje...nemam ja vremena tu secirat svaku njegovu riječ...ali itko ima vremna nek se bavi time, meni je to blesavo...prestar sam da tu dokazujem išta, pogotovo što ja nisam blebnuo takvu idiotariju i to na forumu Alfista...a vrijeđanje i li ne, sorry, nije mi bila namjera ikoga uvrijedit niti mi je to želja...ako se tko uvrijedio, ispričavam se...
Jesus, opet velim da si lupio, nudim ti da svoju tvrdnju dokažeš pred kamerama, taman da rastavimo aute do detalja...

Curly

• Gost
« Odgovori #2516 u: 30-10-2011, 21:52:58 »

Offline Alfista145

• Ovisnik o alfistima
    • Istra
« Odgovori #2517 u: 30-10-2011, 22:00:22 »

Curly

• Gost
« Odgovori #2518 u: 30-10-2011, 22:02:29 »
Samo ako imaš staropramen

Offline Alfista145

• Ovisnik o alfistima
    • Istra
« Odgovori #2519 u: 30-10-2011, 22:04:16 »
Samo ako imaš staropramen (Image removed from quote.)
Nemam ali cu se zaletit do butige  :off