Nisan se do sad tija petljat pogotovo jer je meni đula sila i za mene je
ali ako ti ka covjek kojem su automobili profesija nisi u stanju citirat isusov post i jednu po jednu ponistit njegove usporedbe ili na nekakv drugi nacin objasnit da on ili bilo tko drugi nije u pravu bolje ti je ne ulazit u raspravu. Ja vidim malo ili nista slicnosti ali covik vam je lipo napisa u kojim tockama ( po njemu ) su astra i giulietta slicne a kao odgovori je dobija omalovazavanje i pametovanje na rubu vriđanja, sta je pokazatelj neznanja i ne priznavanja tuđih argumenata a nedostatk vlastitih
Nisi u pravu. Lijepo smo mu napisali da nek parkira jednu pored druge i da ako su to njemu isti auti da potraži optičara.
Čemu da idem točku po točku kad svaki dan gledam moju Giuliettu i susjedovu Astru i razmišljam ko je tu lud kad se tvrdi da su isti. Vidio sam ja po netu davno prije ove rasprave te iste argumente. Jednostavno si slijep ako su ti ta dva auta ista. Ja ne znam koliko je on parkiranih Giulietta vidio pored Astri, ali znam da ja svaki dan imam mogućnost usporediti i da osim "4 kotača, 4 vrata, prozori i hauba" drugih sličnosti nema.
Ako baš želiš ... evo ti i citat:
ukloni zadnju kvaku s astre ( u vratima ime perdviđeno mjesto za kvaku kako giulietta ima)
Ovo je glupost. Ajde molim te pogledaj Astru kod zadnjih vrata, pogledaj broj prozora. Moraš imati velikih problema i potražiti dobrog optičara da ne vidiš razliku.
Ajmo onda čak i maknuti tu bravu .... kaj dobiješ? Astra ima mekane linije koje više podsjećaju na jaje nego na auto. Usporedi to sa bočnom linijom na Giulietti i javi mi se da je isto.
kao i u veličini zadnjih lampi.
opet glupost, tvrditi da su odostraga iste i da je razlika u veličini lampi. to može reći samo neko ko nikad nije vidio jedan auto pored drugog.
uspoređivati guzicu Astre i Giuliette je ko da uspoređuješ guzicu od Oprah i Mille Jovovich.
Dakle .... potražit optičara, jer nije dobro s tak lošim vidom sjedati za volan.
Njegovi "argumenti" se svode na internetsko istraživanje i uspoređivanje slika iz onih kuteva u kojima su slične. Ja svaki dan vidim uživo oba automobila i mislim da mogu sa priličnom sigurnosti reći da je tvrdnja da su iste čista glupost.