Sve je to u redu što pišeš, ali moraš razdvojiti ozbiljnost i zezanje. 
ma znam kolega da si se ti zezao, moj odgovor se u biti odnosio na izjave tipa jedino mi alfisti pljujemo po alfama, zatim ne kakati pred
vlastitim vratima i te fore

ne kužim, šta mi alfisti moramo objerućke prigrlit sve šta ima alfa značku po defaultu? i koja je onda poanta foruma ako ne smijemo reći ono što mislimo?
kada sam se ukljucio u raspravu i ja sam napomenuo svojevrsni disclaimer da untoč kritikama dizajnu(prednji dio, volan i interijer) i dalje tvrdim da ja
giulietta tehnološki godinama ispred konkurencije i da bi uvijek odabrao nju pored a3, bmw1 ili ostalih monotonih kompakata koji su trenutno na tržištu.
Ali očito neki ovdje pored svog fanatičnog ludila zaboravljaju na svrhu foruma koja nije da se slijepo klanja i veliča ovaj brend nego da ljudi koji vole taj
brend sa svim njegovim čarima i evenutalnim mana mogu slobodno razmijenjivati svoja konstruktivna mišljenja, iskustva, savjete, pohvale pa i kritike

no, svi svi smo mi ljudi i ponekad se zanesemo i izgubimo objektivnost što je normalno kada nam u venama kola alfa virus

evo jedna za sve