23-04-2026, 10:43:47

Autor Tema: Alfa Romeo Giulietta  (Posjeta: 627813 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

XariX

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa Romeo Giulietta
« Odgovori #1500 u: 24-09-2010, 00:00:08 »
ljudi sta mislite ima li Alfa Giulietta sanse da dobije titulu Evropskog automobila 2011.? titula bi dobro dosla, ali konkurencija je parena...

Da, i to bez nekog velikog razmišljanja. Po mnogo čemu je ispred konkurencije.

Offline anel_pa

• Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
  • Bmw 320d GT
    • BiH
« Odgovori #1501 u: 24-09-2010, 00:53:05 »
According to the forum autoitalianestraniere , dedicated to fans of Alfa Romeo, Harald Wester, CEO of Abarth, Maserati and Alfa Romeo would have revealed in an interview a particular step in positioning the Alfa Romeo Giulietta new with the basic idea that existing customers and attracting Alfa remain the major competitors.
The interview coincides with events and celebrations for the centenary of the Italian manufacturer, Wester said that the Spanish market, be given a discount on the price of Giulietta if you already own an Alfa Romeo , but bonificarían also purchase the new compact luxury if you have a Volkswagen Golf, that’s clear.
The idea is taken from the United States, where they offer discounts on new cars if you own another brand and change it. According to this information, in Spain will receive € 1,500 discount if you already have one and bought an Alfa Giulietta, but for all owners of a Volkswagen Golf and it replaced the Giulietta, the discount is U.S. $ 3,000.
:ok: :hehe:

Dakle ajmo decki, vi  koji se krijete iza svojih Avatara bjesnih alfica,a koji imate dvojku iz TAS/a ispoliranu u garazi, vrijeme da ju zamjenite i jos ustedite love :)
...CUORE SPORTIVO...

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #1502 u: 24-09-2010, 07:00:03 »
koja diskrminacija. fauvejasima veci popust nego alfistima. neki principi moraju postojat a da se mene pita, za fauvejase nema alfe. jos bi im nabio ekstra troskove. recimo zavjesice na sva 4 kotaca 500€ i bez toga nemoze uopce kupit alfu.

33QO

• Gost
« Odgovori #1503 u: 24-09-2010, 07:55:33 »
tako je, muho, tako treba  :hehe: :hehe:

XariX

• Gost
« Odgovori #1504 u: 24-09-2010, 08:09:26 »
According to the forum autoitalianestraniere , dedicated to fans of Alfa Romeo, Harald Wester, CEO of Abarth, Maserati and Alfa Romeo would have revealed in an interview a particular step in positioning the Alfa Romeo Giulietta new with the basic idea that existing customers and attracting Alfa remain the major competitors.
The interview coincides with events and celebrations for the centenary of the Italian manufacturer, Wester said that the Spanish market, be given a discount on the price of Giulietta if you already own an Alfa Romeo , but bonificarían also purchase the new compact luxury if you have a Volkswagen Golf, that’s clear.
The idea is taken from the United States, where they offer discounts on new cars if you own another brand and change it. According to this information, in Spain will receive € 1,500 discount if you already have one and bought an Alfa Giulietta, but for all owners of a Volkswagen Golf and it replaced the Giulietta, the discount is U.S. $ 3,000.

Dakle ajmo decki, vi  koji se krijete iza svojih Avatara bjesnih alfica,a koji imate dvojku iz TAS/a ispoliranu u garazi, vrijeme da ju zamjenite i jos ustedite love :)

Sad ce naglo porast prodaja rabljenih vau-vau krampova po 500 €, tek tolko da se dobi soma € popusta za kupovinu nove Alfe  :) :hap:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #1505 u: 24-09-2010, 11:48:26 »
koja diskrminacija. fauvejasima veci popust nego alfistima. neki principi moraju postojat a da se mene pita,

:ok:
Bogme idiotizam teže vrste  :metak   A i opet sami guraju usporedbe Golfa i Alfe, a žele biti premium... Dobro da nisu ponudili vlasnicima Dacie veći popust, to je sve isti profil kupaca....

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #1506 u: 24-09-2010, 12:31:10 »

Pa otkad se to Giulietta uopće prodaje u US!?
 :?: :?: :?:
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1507 u: 24-09-2010, 14:01:08 »
a kaj bi ti da se dokutora stari bimer ili mb i onda popust na alfu, kakav mrkli premium sa giulietom, pa jesi ti vidio taj auto, to je tebi premium  :?:...klasa je golf, daj vw kojeg ima ko smeca i bit ce i popusta...popust ide za ono cega najvise ima, kaj najmanje vrijedi, a to je golf  :hap:

Pa čuj i BMW1 čelav izgleda klasa Hyundai a ne premium, a niti A3 nije ništa puno dalje. Mislim sve je to danas tu negdje, ali ako je početni model Giuliette 22.000 Eura, onda je to barem po cijeni premium. Koliko počne Golf, 15 ?

Ustvari ne vjerujem da je uopce ta informacija točna, ali kako kaze tnt, ja kao alfist bi se osjecao kao kreten što dobim manji popust zato jer sam do sad vozio Alfu nego netko tko je ne vozi, bez obzira dal to bio VW ili netko drugi...

stari

• Gost
« Odgovori #1508 u: 24-09-2010, 15:41:01 »
Ima i Turbina bijele boje  :love:
   probao  :sad: :mah:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1509 u: 24-09-2010, 16:28:04 »
   probao  :sad: :mah:

1.4 tb 120 KS, preslabo?

Trebao i ja danas otici ali nisam stigao

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1510 u: 24-09-2010, 19:03:12 »
nebitno je to sve...zna se gdje je bmw, gdje olimpijada, a gdje Alfa

ovo je sve stvar marketinga, j.... se dilerima za alfizam, sve dam samo da prodam
dodji s kakavim god oces krampom i dobit ces taj popust garantiram ti, ali cinjenica je da se vw kramp lakse dalje utrzi  :hap:

Sve to stoji, ali je žalosno da taj potencijal ludila zvanog alfizam nisu u stanju iskoristit za povecanje prodaje, ovak ispada ko da se i oni sam čude zasto smo toliko zaluđeni tim alfama  :craz

stari

• Gost
« Odgovori #1511 u: 24-09-2010, 20:19:38 »
1.4 tb 120 KS, preslabo?

Trebao i ja danas otici ali nisam stigao

nije sam snaga motora u pitanju...reci cu samo jedno...ja sam prosetal kraj nje i nisam ju zamjetil nek me gazda moral "upozoriti" da su dobili novu alfu, o osjecaju (neosjecaju) voznje, nekvaliteti i cijeni da ne govorim..

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #1512 u: 24-09-2010, 23:00:30 »
nije sam snaga motora u pitanju...reci cu samo jedno...ja sam prosetal kraj nje i nisam ju zamjetil nek me gazda moral "upozoriti" da su dobili novu alfu, o osjecaju (neosjecaju) voznje, nekvaliteti i cijeni da ne govorim..

A sad...
Pa da ti nisi slučajno testirao neku Daciu ili šta?!  :?: :?: :?:

Nema šanse da je Giulietta tako loša kako si napisao...
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline Marin krk

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #1513 u: 24-09-2010, 23:17:17 »
nekvaliteti, a jos ni iz tvornice nije izasla, a kakav je problem u cijeni  :?:

denis147

• Gost
« Odgovori #1514 u: 24-09-2010, 23:47:26 »
po cemu je to nekvalitetna  :?: :?: :?: :?: :?: a cijena je u redu :craz

Offline alfist@

• Sa stažom
  • Alfa Romeo 166 2.4 JTD FL / 159 1.9 JTS 160ks Full
    • Beograd/Zadar
« Odgovori #1515 u: 25-09-2010, 14:47:14 »
Ovaj spot vidim prvi put, nisam ga nasao na YT, bas je odlicno to da su i spotove krenuli da prave na domacem jeziku.

http://www.alfagiulietta.rs/Default.aspx#/spot

Offline tadija

• Ovisnik o alfistima
    • Derventa BiH
« Odgovori #1516 u: 25-09-2010, 20:53:42 »
 :love: :love: :love: :love: :love:
.....

Offline brijac

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9jtdm
    • Donji Hrašćan
    • Alfa 159 SW
« Odgovori #1517 u: 25-09-2010, 21:05:41 »
vidio sam je prekjučer uživo kod prikratkog..teško definirat to što sam vidio,nije da sam oduševljen,al prošla bi kao cijelina....

Offline Metalfista

• Pripravnik
  • **
    • Sokolovac
« Odgovori #1518 u: 28-09-2010, 13:16:32 »
Ovaj spot vidim prvi put, nisam ga nasao na YT, bas je odlicno to da su i spotove krenuli da prave na domacem jeziku.

http://www.alfagiulietta.rs/Default.aspx#/spot

Starno je lepota  :craz

Offline Alen166

• Pripravnik
  • **
  • alfa 166 2.4 jtd
    • Velika Gorica
« Odgovori #1519 u: 28-09-2010, 13:45:06 »
Meni osobno vidio sam ju uživo i sjedio u njoj u AC-u u Zagrebu,onako sviđa mi se auto jako ali nije izazvala oduševljenje u meni kao kad sam kupovao svoju sada bivšu 147-cu ona je imala ono nešto i osjeti se to...ipak Giuliettu bi mogao zamisliti kao svoju novu vozilicu  :ok:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin

Offline Lepi

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • BMW F30, MINI COOPER
    • Zagreb, Šestine
« Odgovori #1521 u: 28-09-2010, 13:49:09 »
meni auto super izgleda  :da: ...makar mislim da ce proci jos neko vrijeme da ljudima "sjedne" novi dizajn Giulitte  :ok:

Online piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #1522 u: 28-09-2010, 14:38:58 »
http://automoto-portal.hr/auto/alfa-romeo-giulietta-stigla-u-hrvatsku-cijena-od-22-000-eura

vidim prezentacija bila...mogli su baš pozvati i nekog iz kluba...recimo obadvije moje alfe su kupljene nove u autocommerceu...
MiTo

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #1523 u: 28-09-2010, 15:04:51 »
Moram priznat da se i meni sviđa auto, i ako bude sve po planu, druge godine u ovo vrijeme bi se trebao vozit u crnoj 1.4 TBi sa 170 konja, Distinctive opremom i Sport Paketom
 :love:

EDIT: Ovakva:

« Zadnja izmjena: 28-09-2010, 15:11:40 od Mika »

Serfo

• Gost
« Odgovori #1524 u: 28-09-2010, 17:01:46 »
Ja sam je isao pokazat supruzi. Pogledala ju je i okrenula se. Rekla je bez veze. Bravo s drugim lampama.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #1525 u: 28-09-2010, 18:29:35 »
vidim prezentacija bila...mogli su baš pozvati i nekog iz kluba...recimo obadvije moje alfe su kupljene nove u autocommerceu...

U marketingu im radi ekipa koja nema veze s vezom. Gro kupaca su ustvari opet i opet alfisti, i umjesto da se bace u promociju kroz Klubove i slicno, oni kao da ne postojimo.  :wal:
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline tadija

• Ovisnik o alfistima
    • Derventa BiH
« Odgovori #1526 u: 28-09-2010, 19:12:14 »
ja bi zadnju na cijenovniku  :love: :love:
.....

XariX

• Gost
« Odgovori #1527 u: 29-09-2010, 00:13:58 »
Još jedna u mojoj blizini:

Uploaded with ImageShack.us

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #1528 u: 29-09-2010, 00:49:34 »
kako dobro izgleda  :love:  :bic:

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #1529 u: 29-09-2010, 04:23:04 »
 :love: :love: :love:    izvana, ali iznutra mi se nimalo ne svidja, kutija sibica, tu vide mjesta ima GTejka, mozda za zenu iako je i ona visoka, al bas cu je uzeti jedan vikend na probu. :drive: :drive:, pa javim rezultate  idojmovve, sa etvl. malim video :)