Jeremy Clarkson u tom testu gdje spominje da se zaglavljuje noga ispod pedale kaže ovako "i wouldnt care if it has silly booth, i wouldnt care if the seats have spikes in it, if the sat-nav has turrets i would still have one"
U prevodu kupio bih je da iz sjedišta vire šiljci, da navigacija psuje :-)
Jeremija sam ja jedino vidio da je nerealno sentimentalan prema alfama i to bezgranično....
A btw imam i test kad 147 GTA Autodelta podere BMW M3 i 911ku poresche-a (ne znam tačno koji model) kad kažu na kraju "its the devils work"
Necu da bude da sam crna ovca i da ne volim top-gear.
Sve je to tacno,znam ja njegove testove napamet,toliko sam ih puta odgledao,i sve te fraze su fantasticne , zabavne, i ja vjerujem da su oni pravi fanatici i zaljubljenici u alfe, kako kazu benzinoglavci.
Ako ste gledali test kad njih trojica vozaju 75, gtv i spider stari,stvarno to odradjuju sa ljubavlju i usput spominju kako njihovi producenti, bossovi emisije smatraju da su alfe mali ruzni ''rockboxeses'' sta god to bilo,nekakve kante vjerovatno i da treba biti galakticki glup da bi ih se kupilo.
Samo bih zelio znati kako to izgleda iz ugla obicnog kupca kada on kaze da je Alfa GTA totalno neupravljiva, kad odveze najgori krug na stazi, kad jos se volan rasklima nakon pola dana upotrebe,kad ti dugme za gasenje ASR ne treba jer ce svakako otpasti uskoro.
Alfa zivi od prodaje a ne od moje ljubavi prema njoj, i sigurno ne zivi od AUTODELTE koju su stvarno nahvalili ali ih je napravljena sacica i nema veze sa alfom skoro nikako.
Sad recimo da sam obican kupac koji trazi auto za sebe i porodicu recimo, po njihovim testovima sigurno nikada ne bi ni pomislio da Alfa bude moj prvi izbor.
I tako dolazimo do prostog zakljucka,slobodno me pobijte

,da njihovi testovi SIGURNO nisu doprinijeli prodaji Alfe u recimo Velikoj Britaniji.