njemacki casopisi jednako ostro pljuju po svojim autima ako ima razloga tako da teorije zavjere mozete objesit macku o rep. nisu vam oni balkanci ili talijani. ako papucica sklizne onda je to problem koji treba rjesit. druga je stvar sto je nepotrebno stiskat ko konj, ali ljudi u zaru borbe svasta rade. zato sto je to alfa treba bit i bezgresna? ajte se probudite.
drug postujem tvoj status u ovom klubu, mozda si najveci alfista na svijetu ali ovo sto si gore napisao je cista glupost.
Procitao sam more auto bliceva (citaj: autobild) i takvih kritika na racun svaba je bilo neizmjerno manje u odnosu na italijane, ustvari bilo ih je toliko manje kao da nema potrebe uopste za servisiranjem njemackih auta u poredjenju sa italijanima.
Bas sam svjeze bio kod majstora sa 40 godina iskustva, primarno je majstor za alfe ali odrzava sve na svijetu, na stolu sam mu zatekao sveze raskopani jaguarov v8 iz sovereigna,mislim njegovu strucnost ne dovodim u pitanje, kao auto za svaki dan koristi golf I dizel tako da se ne moze reci da je zadrti talijan. On tvrdi da svabe u ozbiljnim stvarima nije nimalo bolji od bilo kojeg talijana u klasi. (naravno ne mozes porediti fiat i mercedes)Fakat talijani fusere u sitnicama,a onda svabe to podignu do planetarnih visina, pa je gore kad alfi skripi lafeta nego kad golfu rikne turbo na 40000km.