23-04-2026, 05:32:42

Autor Tema: Alfa Romeo Giulietta  (Posjeta: 627484 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Curly

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa Romeo Giulietta
« Odgovori #3660 u: 20-06-2014, 18:39:56 »
gle, pa tebi je ročkas... :) sve najbolje   :)

p.s. sad te prvi puta vidim na forumu  :shocked:

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
  • Spol: Muški
    • Zagreb
« Odgovori #3661 u: 20-06-2014, 20:02:31 »

Iduci tjedan bi ju trebao probati...nesto se mozda dogodi.... QV

Samo bi cijena trebala ici dosta dole, posto moja ima istu opremu, a 2012.g i 14000,a bila je malo skuplja!!

Cijena nije neka stvar rasprave. Sve dok kupujes.  :ok:

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3662 u: 21-06-2014, 01:07:13 »
gle, pa tebi je ročkas... :) sve najbolje   :)

p.s. sad te prvi puta vidim na forumu  :shocked:

Hvala!!:))

A evo uclanio sam se da mogu doc na susret u Rijeci!:))

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3663 u: 21-06-2014, 01:45:57 »

Cijena nije neka stvar rasprave. Sve dok kupujes.  :ok:

:))) Samo ti kupi neces se razocarat!!:))

Offline AriVatanen

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 tbi
    • Osijek
« Odgovori #3664 u: 21-06-2014, 09:46:56 »
:))) Samo ti kupi neces se razocarat!!:))

Kolega, mogao bi u temi predstaviti svoju QV  :undd:.......Mislim da nas ima dosta koji bi voljeli znati kako ide, dojam u vožnji itd...Ipak je to kod nas vrlo rijedak auto pa nema baš puno informacija.

Čak i razmišljam da bi ju možda uzeo za 1-2 god, ali prvo da sakupim tuđa iskustva  :thanks

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3665 u: 21-06-2014, 23:17:23 »
Kolega, mogao bi u temi predstaviti svoju QV  :undd:.......Mislim da nas ima dosta koji bi voljeli znati kako ide, dojam u vožnji itd...Ipak je to kod nas vrlo rijedak auto pa nema baš puno informacija.

Čak i razmišljam da bi ju možda uzeo za 1-2 god, ali prvo da sakupim tuđa iskustva  :thanks

Evo hocu, hocu, samo da ulovim malo vremena i da skuzim kako se stavljaju slike, posto mogu samo sa moba...

Offline AriVatanen

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 tbi
    • Osijek
« Odgovori #3666 u: 22-06-2014, 01:51:07 »
Lako za slike  :cool-smiley-027:
Kakvi su tvoji dojmovi?  :drive:

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3667 u: 23-06-2014, 12:24:05 »
Lako za slike  :cool-smiley-027:
Kakvi su tvoji dojmovi?  :drive:

Pa ovako, nakon sta imam auto 7 mjeseci i nakon 9 000km, auto se isplati svaki placeni euro!!:))) Da ponovno odlucujem sta uzet, ponovno bi ga uzeo!!!:)))
Uglavnom iako znam da je auto "nov" nisam imao nikakvih problema...od onih nekih sta sam citao za plastike, kuglu na mjenjacu, da se volan pohaba...jedini "problem" je kada mjenjas gume sta u gumi servisu ne znaju za onaj senzor za visinu svijetala, koji trebaju vratit u pravu poziciju prije nego spuste auto, tako da mi je nakraju crko taj senzor, nakon mjenjanja zimske, ljetne gume...sve ostalo savrseno....
Ono sta me posebno odusevilo je da sam mislio da ce potrosnja biti oko 13-15 litara, a uglavnom mi trosi izmedju 10-11 litara...i vecinom ga ja vozim po gradu...(osim toga za benzu sam citao da treba stavit eurosuper 98, ali ja stavljam 100-tku...ako vam to sta znaci)
Jos jedna savrsena stvar je sta nakon sta vozis uglavnom u normal modu i onda se naviknes, pocnes razmisljat, da je malo spor, da ti "fali malo konja"...e onda imas D mod...to je skroz drugi auto...odaziv gasa, drzanje na cesti...ma odusevljenje...iako po Rijeci nema bas mjesta za prestizanje, pocnes koristit svaku malu ravnicu za nekog prestic...:)) Vise te brine da ne pogodis ovog kojeg prestizes nego onog iz drugog smjera..:))) Evo sada na susretu sam bio na stazi na grobniku, da budem iskren, prvi put sam vozio na stazi i htjeo sam sacuvat gume, tako da nisam bas predobro i brzo vozio, ali onoliko kolko sam vozio je bilo super..cekam sada sljedecu godinu i susret da mogu ove gume oderat do kraja:))) Evo cisto za usporedbu, samnom je bio frend koji je prije vozio po stazi BMW M3, on je takodjer odusevljen sa Alficom, pogotovo sa drzanjem ceste i "naginjanjem" odnosno ne naginjanjem auta u zavojima...
Ne znam sta vas jos zanima, slobodno pitajte...a zakljucak je kao i sa pocetka, auto je stvarno savrsen!!!:)))

Offline AriVatanen

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 tbi
    • Osijek
« Odgovori #3668 u: 23-06-2014, 13:39:05 »
Pa ovako, nakon sta imam auto 7 mjeseci i nakon 9 000km, auto se isplati svaki placeni euro!!:))) Da ponovno odlucujem sta uzet, ponovno bi ga uzeo!!!:)))
Uglavnom iako znam da je auto "nov" nisam imao nikakvih problema...od onih nekih sta sam citao za plastike, kuglu na mjenjacu, da se volan pohaba...jedini "problem" je kada mjenjas gume sta u gumi servisu ne znaju za onaj senzor za visinu svijetala, koji trebaju vratit u pravu poziciju prije nego spuste auto, tako da mi je nakraju crko taj senzor, nakon mjenjanja zimske, ljetne gume...sve ostalo savrseno....
Ono sta me posebno odusevilo je da sam mislio da ce potrosnja biti oko 13-15 litara, a uglavnom mi trosi izmedju 10-11 litara...i vecinom ga ja vozim po gradu...(osim toga za benzu sam citao da treba stavit eurosuper 98, ali ja stavljam 100-tku...ako vam to sta znaci)
Jos jedna savrsena stvar je sta nakon sta vozis uglavnom u normal modu i onda se naviknes, pocnes razmisljat, da je malo spor, da ti "fali malo konja"...e onda imas D mod...to je skroz drugi auto...odaziv gasa, drzanje na cesti...ma odusevljenje...iako po Rijeci nema bas mjesta za prestizanje, pocnes koristit svaku malu ravnicu za nekog prestic...:)) Vise te brine da ne pogodis ovog kojeg prestizes nego onog iz drugog smjera..:))) Evo sada na susretu sam bio na stazi na grobniku, da budem iskren, prvi put sam vozio na stazi i htjeo sam sacuvat gume, tako da nisam bas predobro i brzo vozio, ali onoliko kolko sam vozio je bilo super..cekam sada sljedecu godinu i susret da mogu ove gume oderat do kraja:))) Evo cisto za usporedbu, samnom je bio frend koji je prije vozio po stazi BMW M3, on je takodjer odusevljen sa Alficom, pogotovo sa drzanjem ceste i "naginjanjem" odnosno ne naginjanjem auta u zavojima...
Ne znam sta vas jos zanima, slobodno pitajte...a zakljucak je kao i sa pocetka, auto je stvarno savrsen!!!:)))

:thanks.  Vozio sam 159 s tim motorom, i ide super. TAko da Giu kojaje lakša i ima 35KS više vjerujem da ide odlično. A i potrošnja je sasvim OK. Obzirom da je meni najviše vožnje po autocesti, možda bih imao i manju potrošnju. Samo me zanima da li je tih (motor , auspuh) pri većim brzinama na autocesti?

I kakva je situacija sa servisima, jel ima nekih skupih stvari, npr. neko specijalno ulje ili posebne svječice koje se mijenjaju često itd....?

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3669 u: 23-06-2014, 14:56:24 »
:thanks.  Vozio sam 159 s tim motorom, i ide super. TAko da Giu kojaje lakša i ima 35KS više vjerujem da ide odlično. A i potrošnja je sasvim OK. Obzirom da je meni najviše vožnje po autocesti, možda bih imao i manju potrošnju. Samo me zanima da li je tih (motor , auspuh) pri većim brzinama na autocesti?

I kakva je situacija sa servisima, jel ima nekih skupih stvari, npr. neko specijalno ulje ili posebne svječice koje se mijenjaju često itd....?

Evo radio sam servis u 4. mjesecu u ovlastenom servisu 1 447kn...ulje, filtri...to je bio kao "prvi" servis jer imaju neku cudnu filozofiju, pa je prvi na 30 000 ili 2 godine...Uglavnom da nema nista posebno za mjenjat izmedju...I da ovaj sta mi je prodao je rekao da mu je akumulator crko nakon godinu dana, ali da je garancija pokrila novi...
Za sada je samo to bilo, ako sta bude drugo, javim...Registracija sa 45% bonusa 3 500kn..
Na autocesti trosi i manje, od Dubrovnika do Rijeke mi je bila potrosnja 9.3 s tim da sam vozio 140 i tu nema nikakve buke, na 160, sta se mene tice najnormalnija voznja, mozda radio moras malo, malo pojacat:))) Uglavnom mi je auspuh i malo pretih, cak sam nesto razmisljao da kada prodje garancija da stavim neki drugi da se malo bolje cuje, ali nebi volio pretjerat....

Offline AriVatanen

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 tbi
    • Osijek
« Odgovori #3670 u: 23-06-2014, 14:59:06 »
Hm, morat ću ti se javiti kada dođem u RI pa da vidimo tu zvijer  :drive:....I hvala na informacijama

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3671 u: 23-06-2014, 15:16:38 »
Hm, morat ću ti se javiti kada dođem u RI pa da vidimo tu zvijer  :drive:....I hvala na informacijama
Moze, nema problema...:)

Offline darkoqv

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 145 QV
    • Crna Gora,Sutomore
« Odgovori #3672 u: 23-06-2014, 17:16:52 »
Konacno da procitam nesto konkretno za Julku QV.Dotore hvala za info.Po ovome sto sam procitao,pala bi mi ko budali samar. :love-smiley-013: :icon_1: :hehe: :hehe:
Cuore Sportivo

Offline AriVatanen

• Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 tbi
    • Osijek
« Odgovori #3673 u: 24-06-2014, 08:52:44 »
Konacno da procitam nesto konkretno za Julku QV.Dotore hvala za info.Po ovome sto sam procitao,pala bi mi ko budali samar. :love-smiley-013: :icon_1: :hehe: :hehe:

Slažem se. I ako uhvatiš vremena otvori posebnu temu, pa stavi i par slika  :mah:

Offline TOMMY_BOY

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 8v GTB2256v
    • Croatia Križevci
« Odgovori #3674 u: 24-06-2014, 11:19:01 »

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #3675 u: 24-06-2014, 22:42:45 »
Vrh  :ling:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Online a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #3676 u: 27-06-2014, 19:58:17 »

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #3677 u: 28-06-2014, 13:49:08 »
Dakle, definitivno MiTo odlazi sretnom kupcu, a na njegovo mjesto dolazi Giulietta. Nova. 5 godina garancije. Nakon isprobavanja svega i svacega odluka je 1.4 TB 170 TCT...

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3678 u: 28-06-2014, 14:24:09 »
Dakle, definitivno MiTo odlazi sretnom kupcu, a na njegovo mjesto dolazi Giulietta. Nova. 5 godina garancije. Nakon isprobavanja svega i svacega odluka je 1.4 TB 170 TCT...
Koliko trebas cekat?

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #3679 u: 28-06-2014, 14:43:09 »
Koliko trebas cekat?

Ovisi...mozda dva dana, a mozda i tri mjeseca...ovisi sto cu jos odabrati od opcija...i ovisi kad cu dobiti cash za MiTo...

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #3680 u: 28-06-2014, 14:54:22 »
oprema, boja felge??
MiTo

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #3681 u: 28-06-2014, 15:20:20 »
oprema, boja felge??

Oprema mora imat sve. TCT, xenon, navi...dvozonska i sve na struju je ionako u serijali. Felge su mi potpuno nebitne sve dok su 18" s cetveroklipnim klijestima...

Offline ElDotore

• Pripravnik
  • **
  • Giulietta QV
    • Rijeka
« Odgovori #3682 u: 28-06-2014, 15:32:50 »

Oprema mora imat sve. TCT, xenon, navi...dvozonska i sve na struju je ionako u serijali. Felge su mi potpuno nebitne sve dok su 18" s cetveroklipnim klijestima...
Bome lijepo!! Nadam se da ce se sve brzo sredit i da ce ju imat na lageru...:)

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #3683 u: 28-06-2014, 15:50:42 »
Bome lijepo!! Nadam se da ce se sve brzo sredit i da ce ju imat na lageru...:)

Da je po mome, bila bi 8C crvena QV sa TCTom...ali bit ce zlatna ili smedja 170 TCTjka...benzinjara, naravno...

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
« Odgovori #3684 u: 28-06-2014, 16:40:52 »

:clap:   Dobra odluka.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #3685 u: 28-06-2014, 16:42:56 »
...inace, iz iskustva, MiTo je puno bolji vozacki auto. Al meni sad treba obiteljski...

Curly

• Gost
« Odgovori #3686 u: 28-06-2014, 19:42:45 »
ako imaš 2 metra i više od 1 klinca, nemoj uzet julku...radije 159...
kažem iz iskustva

Offline NeoSky

• Ovisnik o alfistima
    • BIH
« Odgovori #3687 u: 28-06-2014, 21:06:30 »
ako imaš 2 metra i više od 1 klinca, nemoj uzet julku...radije 159...
kažem iz iskustva

Ti imas vise od 2 metra???   :o000: :o000:
When life gives u lemonade, make lemons!!

Curly

• Gost
« Odgovori #3688 u: 28-06-2014, 21:08:05 »
 :hehe: ne, ja imam 1,68

Offline NeoSky

• Ovisnik o alfistima
    • BIH
« Odgovori #3689 u: 28-06-2014, 21:09:44 »
:hehe: ne, ja imam 1,68

:hehe:
When life gives u lemonade, make lemons!!