Lako za slike 
Kakvi su tvoji dojmovi? 
Pa ovako, nakon sta imam auto 7 mjeseci i nakon 9 000km, auto se isplati svaki placeni euro!!:))) Da ponovno odlucujem sta uzet, ponovno bi ga uzeo!!!:)))
Uglavnom iako znam da je auto "nov" nisam imao nikakvih problema...od onih nekih sta sam citao za plastike, kuglu na mjenjacu, da se volan pohaba...jedini "problem" je kada mjenjas gume sta u gumi servisu ne znaju za onaj senzor za visinu svijetala, koji trebaju vratit u pravu poziciju prije nego spuste auto, tako da mi je nakraju crko taj senzor, nakon mjenjanja zimske, ljetne gume...sve ostalo savrseno....
Ono sta me posebno odusevilo je da sam mislio da ce potrosnja biti oko 13-15 litara, a uglavnom mi trosi izmedju 10-11 litara...i vecinom ga ja vozim po gradu...(osim toga za benzu sam citao da treba stavit eurosuper 98, ali ja stavljam 100-tku...ako vam to sta znaci)
Jos jedna savrsena stvar je sta nakon sta vozis uglavnom u normal modu i onda se naviknes, pocnes razmisljat, da je malo spor, da ti "fali malo konja"...e onda imas D mod...to je skroz drugi auto...odaziv gasa, drzanje na cesti...ma odusevljenje...iako po Rijeci nema bas mjesta za prestizanje, pocnes koristit svaku malu ravnicu za nekog prestic...

) Vise te brine da ne pogodis ovog kojeg prestizes nego onog iz drugog smjera..

)) Evo sada na susretu sam bio na stazi na grobniku, da budem iskren, prvi put sam vozio na stazi i htjeo sam sacuvat gume, tako da nisam bas predobro i brzo vozio, ali onoliko kolko sam vozio je bilo super..cekam sada sljedecu godinu i susret da mogu ove gume oderat do kraja:))) Evo cisto za usporedbu, samnom je bio frend koji je prije vozio po stazi BMW M3, on je takodjer odusevljen sa Alficom, pogotovo sa drzanjem ceste i "naginjanjem" odnosno ne naginjanjem auta u zavojima...
Ne znam sta vas jos zanima, slobodno pitajte...a zakljucak je kao i sa pocetka, auto je stvarno savrsen!!!:)))