Hoceš reci; imas jednu getribu i nesto starog zeljeza
: :hehe:
A sta jebilo s onom tvojom 16v
: Kak mislis nisi klipnjace uhvatio? Pa gde su pobjegle 
Zasto si imal trotlove od trentare pa ti je trokirao nesto? O cem se radilo i gdje su ti bili original?
Pusti ti to, ova getriba od 33 je ispravna, a ima unutra djelolova koji se daju iskoristiti (sinhroni, dif...)
Ma mislim na dijelove koje sam uspio skupiti ovako usput... Klipnjače nemam u rezervi.
Moja 16V je na istom mjestu. Upalim ju jednom mjesečno minimalno.
Ne sječam se da sam imao trotlove od 33.

: Jesam pisao negdje o tome?

:
Koliko znam, imam trotlove od 145/6, a i čini mi se da su trotlovi od 33 i 145/6 isti, razlika je jedino u senzoru položaja gasa. E da, imam i trotlove rezervne! :

A imam negdje i adaptere za karbove.

:
Imao sam problem sa trokiranjem između 1800 - 2200 okretaja. Ne znam da li na to misliš...
Uglavnom, kada sam promjenio centralinu, taj problem je nestao i nema više nikakvog trokiranja.

A centralinu sam mjenjao zato što jednog dana auto iz čista mira više nije htio upalit. Onda sam se ja igrao malo sa žicama pa sam malo instalaciju zapalio. Kad sam pokrpao instalaciju, i dalje nije htjela palit. Na kraju je druga centralina, pripadajuči kod i imobilizator rješio problem.
Da li se kod ili nešto oko njega shebalo ili je sama centralina riknula, nisam nikad skužio...