da li mi je isplativije drugi motor pa na ovom kasnije generalku napravit i spremit ga ili sad na njem generalku radit.....a mene je strah radit generalku na njem jer na boxu to nikad nisam radio..
Ako si radio dva dizla, u cemu je ovdje problem... :icon_eek: Skini servisni od 145/6, za zazore,uputstva i tako.. imas na netu, ili cak i tu ...ak ne, ti ga ja posaljem, i kljuc u ruke.

Najvece sranje je to sve povadit van

Al zasto bis radio generalnu ili kupovao drugi kramp upitnog stanja, ako ne znas dijagnozu svog?!
Odi kod mehe, nek izmujeri kompresuju i tlak ulja...pogledat eko test jer i on dosta govori, da vidis u kakvom je to uopce stanju...nije uvijek u drugoj zeni sreca

Ak je masina stvarno ajd bok, radilica melje,losa kompresija, ventili propustaju, podizaci lupaju itd..., nadji zamjenski, a ovaj nek ti ostane za dijelove. Ak je zamjenska masina vani, barem kompresiju izmjeriti da ne kupis opet neki kramp. AK je ok, dok je vani, promijeni odmah sve klizne i semeringe, ocisti glave (kao sta je gore bobi pisao) da ne lupa koji hp, vidi uljnu koja je u boljem stanju (tvoja ili ova od zamjenskog), izmjerit bregaste i vidit podizace koji su bolji, montiras, ufazi i gas. Onda imas tak reci kvalitetno odradjenu polugeneralnu