12-06-2026, 07:45:15

Autor Tema: Formula 1 2010  (Posjeta: 131992 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gianni

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
    • split
Odg: Formula 1 2010
« Odgovori #1260 u: 02-08-2010, 08:49:30 »
baš me zanima šta bi bilo da je netko izlazio iz boksa....
A što bi tek bilo da se babi snilo  :hehe:

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1261 u: 02-08-2010, 08:50:35 »
volim ga i odličan je, al za ovo danas zasluženo je dobio kaznu
:ok: :care

Offline kinggo

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • 147 2.0 TS
    • ZG Dumovec
« Odgovori #1262 u: 02-08-2010, 09:30:23 »
koliko rasprave oko nicega  :zzz: Ona leteca guma je bila bar 10x opasnija od ovoga.
... a htio sam crnu...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #1263 u: 02-08-2010, 09:38:03 »
Za vratit se nakon nekoliko sezona i stavit na kocku svoju reputaciju treba imat muda .... zato  :ne: :ne:  pljucat bez razloga .... nije da ga volim al mi je zanimljivo gledat oće li se uspit dignut ...sumnjam da je zaboravija vozit, hebe ga bolid , al srediće on to nekako...

to je istina, ali imao je on dosta jak motiv koliko love mu je sjelo na račun... a dignut če se isto kad i dedi od 80 godina  :hehe: 
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1264 u: 02-08-2010, 09:47:45 »
to je istina, ali imao je on dosta jak motiv koliko love mu je sjelo na račun... a dignut če se isto kad i dedi od 80 godina  :hehe:
A nebi da mu je falilo para do sada .... a za ovo drugo neznam, vidićemo ... čisto zanimljivo gledat oće li uspit  :da: :da:
Nije ni u ferrariju odma osvojija sve.....prvo je tribalo sredit auto a onda su došli naslovi  :da: :da:
Sigurno nije najsretniji što ga auto ne sluša .... mislim da nema tih para da bi netko takav prista samo se vozat po stazi ...
.... sempre gilles ....

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #1265 u: 02-08-2010, 09:57:57 »
Za vratit se nakon nekoliko sezona i stavit na kocku svoju reputaciju treba imat muda ....

Meni se čini da je on ovaj put pucao na sigurno, a da je imao muda bi otisao u Ferrari  :craz Ovako je otišao u momčad koja je godinu prije glatko dominirila, koju vodi Brawn sa kojim je sve osvojio i koja je dobila od Mercedesa skoro neograničena sredstva. Plus za momčadskog kolegu golobradi Rosberg koji neće praviti problema.
Sad ispada da je ipak krivu procjenu napravio, samo si narušava statistiku, a jučer su frustracije izašle na vidjelo.  :)

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1266 u: 02-08-2010, 11:31:43 »
Meni se čini da je on ovaj put pucao na sigurno, a da je imao muda bi otisao u Ferrari  :craz Ovako je otišao u momčad koja je godinu prije glatko dominirila, koju vodi Brawn sa kojim je sve osvojio i koja je dobila od Mercedesa skoro neograničena sredstva. Plus za momčadskog kolegu golobradi Rosberg koji neće praviti problema.
Sad ispada da je ipak krivu procjenu napravio, samo si narušava statistiku, a jučer su frustracije izašle na vidjelo.  :)
Pa iz ferrarija su ga potirali ako se ne varam... navijam za ferrari ali eto ....
Radi Brawn-a je sigurno otiša u merc., ali merc se pokaza ne baš konkurentan.... Rosberg je odličan vozač, pokaza je to još u williamsu, tako da sumnjam da ga je podcijenio, pa nije baš toliko blentav .... možda je s godinama poglupija  :craz :hehe: :hehe:....al sumnjam u to.
Rosberg trenutno vozi na sigurno, a sa shumijem eksperimentiraju već za sljedeću sezonu....moje mišljenje  :craz
Ako se na kraju sezone povuče u penziju onda će ispast da sam bija u krivu...al nema veze, nije mi to baš neka briga da nemogu spavat  :funny: :funny: :funny:
..
Samo sam tija reći da je to još jedna od zanimljivosti u F1, .., ko što mi je bilo Jordana gledat kako osvaja još 3 naslova kad se vratija iz ''penzije''...eto ukratko  :song:
.... sempre gilles ....

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1267 u: 02-08-2010, 12:35:27 »
Bez vrhunski posloženog bolida vozači možu samo raditi krugove po stazi ,ma kako god se oni zvali i sposobni bili.

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1268 u: 02-08-2010, 12:39:22 »
Bez vrhunski posloženog bolida vozači možu samo raditi krugove po stazi ,ma kako god se oni zvali i sposobni bili.
:da: :da: :da: :da:....... :ok:
.... sempre gilles ....

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1269 u: 02-08-2010, 13:10:24 »
Pa iz ferrarija su ga potirali ako se ne varam... navijam za ferrari ali eto ....
Radi Brawn-a je sigurno otiša u merc., ali merc se pokaza ne baš konkurentan.... Rosberg je odličan vozač, pokaza je to još u williamsu, tako da sumnjam da ga je podcijenio, pa nije baš toliko blentav .... možda je s godinama poglupija  :craz :hehe: :hehe:....al sumnjam u to.
Rosberg trenutno vozi na sigurno, a sa shumijem eksperimentiraju već za sljedeću sezonu....moje mišljenje  :craz
Ako se na kraju sezone povuče u penziju onda će ispast da sam bija u krivu...al nema veze, nije mi to baš neka briga da nemogu spavat  :funny: :funny: :funny:
..
Samo sam tija reći da je to još jedna od zanimljivosti u F1, .., ko što mi je bilo Jordana gledat kako osvaja još 3 naslova kad se vratija iz ''penzije''...eto ukratko  :song:

Da, i meni bilo zanimljivo vidjeti kako će se vratit, a sad se veselim svaki put kad je Rosberg brži od njega, neka malo i on osjeti kako je to biti vozač broj 2. Šteta jedino da se Rosberg ne bori za naslov, baš me zanima dal bi ga Schumi puštao kao što su njega, nekako sumnjam, prije bi se zabio u Rosberga da niti ovaj ne osvoji naslov kad vec on ne moze  :craz :hap:

Offline Delta S4

• Sa stažom
    • Rijeka
« Odgovori #1270 u: 02-08-2010, 13:17:11 »
Barichello-Schummi=čisto utrkivanje. Mogao je ovaj plačipička pustiti gas pa ne bi prolazio na 2 cm od zida :hap: Schummi je stvarno faca, ne mari ni za svoj život ni za živote suparnika...samo rejs je važan! Najbliže Clarksonovoj idealnoj viziji utrkivanja  :hehe:
Vettel opet zasrao stvar...taj tip stvarno nema sreće. A ono mahanje rukama dok je odrađivao kaznu je bilo epic  :hehe: Pa Webberov komentar kad je obišao Schummija...valjao sam se od smijeha  :hehe:
Sve u svemu prilično dobra utrka.
Ko će sad dočekat Spa!  :sad:
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1271 u: 02-08-2010, 13:22:12 »
Barichello-Schummi=čisto utrkivanje. Mogao je ovaj plačipička pustiti gas pa ne bi prolazio na 2 cm od zida :hap: Schummi je stvarno faca, ne mari ni za svoj život ni za živote suparnika...samo rejs je važan! Najbliže Clarksonovoj idealnoj viziji utrkivanja  :hehe:
Vettel opet zasrao stvar...taj tip stvarno nema sreće. A ono mahanje rukama dok je odrađivao kaznu je bilo epic  :hehe: Pa Webberov komentar kad je obišao Schummija...valjao sam se od smijeha  :hehe:
Sve u svemu prilično dobra utrka.
Ko će sad dočekat Spa!  :sad:
Za mađarsku i više nego dobra  :craz :hehe: :hehe:
.... sempre gilles ....

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #1272 u: 02-08-2010, 17:49:31 »
Utrka je s obzirom da je bila Hungaroring i vise nego zanimljiva, a komentari koji pravdaju sumijev potez nisu dostojni ni da ih citam a kamoli komentiram 
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

BigSaint

• Gost
« Odgovori #1273 u: 02-08-2010, 19:32:49 »
Opet lametiranje oko nebitne borbe za 10 mjesto dvaju djedica koji su odavno trebali biti u penziji.

Ono sto je po meni katastrofalno je cinjenica da Vettel sa sekundu (karikiram) brzim bolidom u 20 krugova nije niti pokusao dobiti Alonsa.

Nico se ocito zazelio Williamsa pa je parkirao gumu u njihov boks. Inace da je se to dogodilo Ferrariu vec bi bilo minimalno 10 komentara o talijanskom slamperaju, a ovako jedva jedan komentar.

Takodjer iako Mercedes nije bolid za naslov u komparaciji sa Nicom se ocito vidi koliko je Deda los i ne kuzim sto se ima cekati iduca sezona da se to potvrdi. Pa njega muce Kobajagi, Alguersuari, Petrov i slicna ekipa.

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #1274 u: 02-08-2010, 21:14:17 »
Opet lametiranje oko nebitne borbe za 10 mjesto dvaju djedica koji su odavno trebali biti u penziji.

Ono sto je po meni katastrofalno je cinjenica da Vettel sa sekundu (karikiram) brzim bolidom u 20 krugova nije niti pokusao dobiti Alonsa.

Nico se ocito zazelio Williamsa pa je parkirao gumu u njihov boks. Inace da je se to dogodilo Ferrariu vec bi bilo minimalno 10 komentara o talijanskom slamperaju, a ovako jedva jedan komentar.

Takodjer iako Mercedes nije bolid za naslov u komparaciji sa Nicom se ocito vidi koliko je Deda los i ne kuzim sto se ima cekati iduca sezona da se to potvrdi. Pa njega muce Kobajagi, Alguersuari, Petrov i slicna ekipa.
Vettel je jasno rekao zašto ga nije mogao obići: na ravnom dijelu je ferari brži a budući da je to i jedino normalno mjesto za pretjecanje .... ispalo je tak kak je ispalo
Those who dares, wins

Offline Suki_san

• Starosjedioc
  • 156 1.9 JTDm 16V SW SP
    • Đakovo
« Odgovori #1275 u: 02-08-2010, 23:01:02 »
Da, i meni bilo zanimljivo vidjeti kako će se vratit, a sad se veselim svaki put kad je Rosberg brži od njega, neka malo i on osjeti kako je to biti vozač broj 2. Šteta jedino da se Rosberg ne bori za naslov, baš me zanima dal bi ga Schumi puštao kao što su njega, nekako sumnjam, prije bi se zabio u Rosberga da niti ovaj ne osvoji naslov kad vec on ne moze  :craz :hap:

:ne:
Every night  I have the same dream
I'm hatching some plot, scheming some scheme!

Offline Suki_san

• Starosjedioc
  • 156 1.9 JTDm 16V SW SP
    • Đakovo
« Odgovori #1276 u: 02-08-2010, 23:02:24 »
...a što je lolipop sjebo Kubicu :mad: :mad:
Every night  I have the same dream
I'm hatching some plot, scheming some scheme!

fjs

• Gost
« Odgovori #1277 u: 02-08-2010, 23:31:30 »
Dobro ljudi, u cemu je problem... ako je trka dosadna, onda placete kako je bila dosadna... ako se ekipa koja je za to dobro placena pogura po stazi uza zid, onda su neki opet đubrad i ovakvi i onakvi...

Jeli Rubens vidio da je odmah od starta Schumi krenuo put unutar da zatvara unutarnju liniju - je!
Jeli imao i više nego dovoljno vremena da prođe i pokuša sa vanjske strane - je!
Jeli znao da ce se ovaj borit s obzirom o kome se radi - je!
Jeli znao da jednom kad je ovaj krenuo zatvarat unutarnju liniju da ima pravo je zatvarat sve do zida - je!

Ako je Rubens donio odluku da sve ove stvari ignorira i svejedno se gura tamo i kad je vidio da mu je ostalo jako malo mjesta, a još prednjim krilom nije u poziciji da dotakne zadnji kotac od Michaela - to je njegov problem!

Da li je Michael moga ostavit još koji cenat prostora - je!
Ali na njegovom mistu ne bi mu ni ja puno više mista ostavija...a niti bi pola od vas bukađija šta se javljate da se nalazite u njegovoj poziciji... ko nije nikad do sad nekoga zakinuo ili izgurao u prometu svakodnevnom di se baš se suocavaš sa vrhunskim najboljim vozacima na kugli zemaljskoj - neka digne ruku i baci kamen prvi...

U materinu, ko da gledamo boks pa komentiramo "paaa ajd, pa nije ga baš onako jako triba udarit, đubre jedno..."

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1278 u: 03-08-2010, 00:16:08 »
bas me zanima da kako bi ovi "trkaci" koji opravdavaju schumia reagirali na cesti kad bi se samo od semafora do semafora potrkali, a suparnik ih zgurao na zid za par centimetara??
pa vozili su se oko 300km/h i ovaj ga je zgurao na zid, koji idiot bi to isao opravdavat, kad je vidio koliko je zid blizu mogao ga je pustit jel je bilo ocito da je rubens brzi i da ce ga kad tad prec.
onaj tko ovo opravdava je ocito zaljubljen u schumia inace nemam drugo objasnjenje.

da se razumijemo dok je vozio za ferrari navijao sam za njega ne rubensa i dok je tad radio peezdarije nisam ga opravdavao, a sad je presao svako mijeru.
bitno da je znao kolege vozace hvatat po biksu za "nepromisljene" postupke, da je to meni napravio taj bi ga cas bio u stanju kacigom zatuc u kokpit nasred staze umisljeni propali isfrustirani BIVSI prvak
........

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1279 u: 03-08-2010, 00:22:18 »
btw fino je to komentirat iz fotelje za razliku od kokpita iza volana u dijelicu sekunde pri 300km/h
rubens je bas imao vremena te sve stvari razmotrit i odlucit krenut na zid sa 300km/h

damn internet racers
« Zadnja izmjena: 03-08-2010, 00:23:21 od KA2001MR »
........

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1280 u: 03-08-2010, 07:57:25 »
Dobro ljudi, u cemu je problem... ako je trka dosadna, onda placete kako je bila dosadna... ako se ekipa koja je za to dobro placena pogura po stazi uza zid, onda su neki opet đubrad i ovakvi i onakvi...

Jeli Rubens vidio da je odmah od starta Schumi krenuo put unutar da zatvara unutarnju liniju - je!
Jeli imao i više nego dovoljno vremena da prođe i pokuša sa vanjske strane - je!
Jeli znao da ce se ovaj borit s obzirom o kome se radi - je!
Jeli znao da jednom kad je ovaj krenuo zatvarat unutarnju liniju da ima pravo je zatvarat sve do zida - je!

Ako je Rubens donio odluku da sve ove stvari ignorira i svejedno se gura tamo i kad je vidio da mu je ostalo jako malo mjesta, a još prednjim krilom nije u poziciji da dotakne zadnji kotac od Michaela - to je njegov problem!

Ali na njegovom mistu ne bi mu ni ja puno više mista ostavija...a niti bi pola od vas bukađija šta se javljate da se nalazite u njegovoj poziciji... ko nije nikad do sad nekoga zakinuo ili izgurao u prometu svakodnevnom di se baš se suocavaš sa vrhunskim najboljim vozacima na kugli zemaljskoj - neka digne ruku i baci kamen prvi...

U materinu, ko da gledamo boks pa komentiramo "paaa ajd, pa nije ga baš onako jako triba udarit, đubre jedno..."
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:..... :ok:

Upravo tako ...... postalo je zanimljivo i sad opet nešto nevalja .
Pa najbolje još da mu ovaj preko radija javi da je brži i onda ovaj odgovara ''ok samo prođi''..... :craz :hehe: :hehe:
Nek se makljaju,....,pa to je to !!!!  :happ: :happ: :happ:
.... sempre gilles ....

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1281 u: 03-08-2010, 08:05:37 »
bas me zanima da kako bi ovi "trkaci" koji opravdavaju schumia reagirali na cesti kad bi se samo od semafora do semafora potrkali, a suparnik ih zgurao na zid za par centimetara??
pa vozili su se oko 300km/h i ovaj ga je zgurao na zid, koji idiot bi to isao opravdavat, kad je vidio koliko je zid blizu mogao ga je pustit jel je bilo ocito da je rubens brzi i da ce ga kad tad prec.
onaj tko ovo opravdava je ocito zaljubljen u schumia inace nemam drugo objasnjenje.

da se razumijemo dok je vozio za ferrari navijao sam za njega ne rubensa i dok je tad radio peezdarije nisam ga opravdavao, a sad je presao svako mijeru.
bitno da je znao kolege vozace hvatat po biksu za "nepromisljene" postupke, da je to meni napravio taj bi ga cas bio u stanju kacigom zatuc u kokpit nasred staze umisljeni propali isfrustirani BIVSI prvak
Nekako sam prozvan  :craz :hehe: :hehe: :hehe:.... :ok:

''Kako bi reagirali na cesti.... ?''....stari moj, isto ko rubens, ... ,navozao sam se utrkica po gradu ,i prolazia na milimetar puno puta ... ali samo sa nekim ko zna što radi .....a oni to sigurno znaju radit ...

Da bi bija vrhunski vozač, mora bit takav.....pa svi veliki su bili takvi.....drski, prgavi i etc....
.... sempre gilles ....

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1282 u: 03-08-2010, 09:03:15 »
 Kad ga pusti da ga prođe nevalja , kad se utrkuju i kad ga stisne nevalja , pa bilo bi najbolje da voze samo kvalifikacije pa na kraju lijepo podjele bodove , VUK SIT OVCE NA BROJU. :?:
« Zadnja izmjena: 03-08-2010, 09:05:26 od gianni »

Mirko

• Gost
« Odgovori #1283 u: 03-08-2010, 10:57:48 »

tebi bi najbolje bilo gledat šah

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1284 u: 03-08-2010, 11:00:18 »

O tome se jedino radi. Jedno je zatvarat, a drugo je nekog doslovce stisnut na zid pri 300. A njegovo opravdanje je isto za  :wal:  Mozda da je neki neki drugi vozač to napravio nebi bilo tolko rasprave, ali isti je poznat po prljavštinama i sličnim potezima iz mlađih dana... 

I da, Formula 1 nije boks, nije cilj nekog nokautirat tj. zabit u zid  :hap:

Evo nove teme:  :)
http://www.index.hr/sport/clanak/ferrari-mora-na-saslusanje-prijeti-li-im-izbacivanje-iz-formule-1/505055.aspx

fjs

• Gost
« Odgovori #1285 u: 03-08-2010, 12:13:26 »
... kad je vidio koliko je zid blizu mogao ga je pustit jel je bilo ocito da je rubens brzi i da ce ga kad tad prec.

Ja sam se jucer od semafora do semafora naganjao s jednim "vozacem" vozeci mu na 3 cm od branika bocno...nije me htio pustit naprid ni pod koju cijenu...barem ne tada... jesam li ja zbog toga pozelio mu razbit glavu?? Ne, nisam...ja sam znao u sta se upustam, a ocigledno je i on...

I Vettel je bio ocito brzi od Alonsa, pa ga nije presao...kako sad to?

Puno vozaca je radilo i puno gore stvari...pa ih se ne proziva ovako...da je bio u pitanju Kobajaši, sad bi ga se slavilo kako je lud i pravi vozač i ono šta treba ova sadašnja F1...

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1286 u: 03-08-2010, 12:35:25 »
Ja sam se jucer od semafora do semafora naganjao s jednim "vozacem" vozeci mu na 3 cm od branika bocno...nije me htio pustit naprid ni pod koju cijenu...barem ne tada... jesam li ja zbog toga pozelio mu razbit glavu?? Ne, nisam...ja sam znao u sta se upustam, a ocigledno je i on...

I Vettel je bio ocito brzi od Alonsa, pa ga nije presao...kako sad to?

Puno vozaca je radilo i puno gore stvari...pa ih se ne proziva ovako...da je bio u pitanju Kobajaši, sad bi ga se slavilo kako je lud i pravi vozač i ono šta treba ova sadašnja F1...
Eto baš tako.....kad je onaj japanac ( sato ili tako nešto) radija piz*rije onda je bilo vauuuu...koji samuraj hebote....e al kad dva iskusna stara mačka se malo idu poigrati onda nevalja .... gluposti.. :craz
 :ok:
.... sempre gilles ....

Mirko

• Gost
« Odgovori #1287 u: 03-08-2010, 12:57:00 »
najjači su mi ovi generali posli bitke, trka je jedno, a alfistički susreti na grobniku su drugo

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #1288 u: 03-08-2010, 13:01:16 »
da mene tako plate ja bi svakog gurao u zid.

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1289 u: 03-08-2010, 13:01:41 »
Bija mi je kum u mađarskoj na F1.....pokaza slika, video...ala ludnice....kaže : neopisivo nešto..

Eno mu još  dlake uspravno stoje  :hehe: :hehe: :hehe:

...a ja nikako otić  :mad: :wal: :sad:
.... sempre gilles ....