Meni se čini da je on ovaj put pucao na sigurno, a da je imao muda bi otisao u Ferrari
Ovako je otišao u momčad koja je godinu prije glatko dominirila, koju vodi Brawn sa kojim je sve osvojio i koja je dobila od Mercedesa skoro neograničena sredstva. Plus za momčadskog kolegu golobradi Rosberg koji neće praviti problema.
Sad ispada da je ipak krivu procjenu napravio, samo si narušava statistiku, a jučer su frustracije izašle na vidjelo. 
Pa iz ferrarija su ga potirali ako se ne varam... navijam za ferrari ali eto ....
Radi Brawn-a je sigurno otiša u merc., ali merc se pokaza ne baš konkurentan.... Rosberg je odličan vozač, pokaza je to još u williamsu, tako da sumnjam da ga je podcijenio, pa nije baš toliko blentav .... možda je s godinama poglupija

:hehe: :hehe:....al sumnjam u to.
Rosberg trenutno vozi na sigurno, a sa shumijem eksperimentiraju već za sljedeću sezonu....moje mišljenje

Ako se na kraju sezone povuče u penziju onda će ispast da sam bija u krivu...al nema veze, nije mi to baš neka briga da nemogu spavat

:

:

:
..
Samo sam tija reći da je to još jedna od zanimljivosti u F1, .., ko što mi je bilo Jordana gledat kako osvaja još 3 naslova kad se vratija iz ''penzije''...eto ukratko