Imaš 2 potencijalna problema. Std amortizere i polovne opruge za koje ne znaš kaj su prešle. Novi Eibach i npr sachs kraći amortizeri i nemaš problema. Imam tak na 166 i niš ne lupa, neravnine na 20 i 220 super stabilno prolazi.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
polovne mislis TI/blackline?

e da je to tako lako nac, malo ko bi kupovao eibach

Imas link od tih sachs? Ja sam nasao isto krace trw, zanima me razlika u cijeni..
166 i ostali veci auti, sigurno se ne osjeti toliko, ipak je to veci medjuosovinski, ali npr 147 se vozi katastrofa na eibachu a na glanc novim amortizerima je bila i to sva 4.
mora ic kraci mora bit tvrdji dumper.
auto skakuce jer opruga vise rasteze dumper, kad se sabije na rupi pod tezinom premekan dumper ne uspori dovoljno karoseriju, ona zaraoni sabije jako oprugu koja je tvrda, akumulira previse energije i kad se raterecuje ga naglo istegne do vrha. Zato mora bit vise prigusen dumper da ga uspori, prvo da ne zaroni drugo da se ne istegne previse.
ali sigurno ce zbog toga i bit tvrd na rupama, na jacim rupama ce nabit, osjetit ce se i vise neravnine i losa cesta jbg. ko nije na to spreman, treba mu ili veci medjuosovinski ili oem opruge