0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa zato što serijske opruge nakon 200tisuća su već propale par cm, tako da u najboljem slučaju bude isto visok. da si stavio orginal opruge auto bi bio "koza"
A ne znam, kada sam mjerio original amortizere bili su na 70%, znači još jako dobri. A između kotača 18cola i blatobrana je bilo 5 cm (to je meni već kako koza . Nije valjda kada je bio novi razmak bio 7-8 cm??
Dali da mjenjam dimenziju guma jer mi se cini da bi moglo mozda glupo izgledat na 55 visini??
Kolko €?
Cjena
Ugrađen danas na 159ku Bilstein B6 + Eibach Pro-kit. Auto nije ništa tvrđi, bar ja ne osjećam. Sve to lijepo upija neravnine i u zavojima se ne neginje skoro ništa, iako se ni standardni ovjes nije jako naginjao. U kombinaciji sa Qaife sperom stvarno drži zavoje odlično Jedino što mi je malo čudno je da nije gotovo ništa spušten u odnosu na standarni ovjes, iako su mi u Squadri Sportiva gdje sam kupio kit rekli da će pasti 2-3cm. Ima li netko iskustva da li to odmah padne ili mu treba neko vrijeme da sjedne malo dolje?
pa sreži za krug i to je to
Da javim da se nakon 3 dana auto spustio oko 1 cm. Vjerojatno je to i kraj spuštanju, pa ću se zadovoljiti s tim. Ipak sam stavio u prodaju ako nekome možda treba :http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=86102.msg1680012#msg1680012Ako prodam , kupujem B8 ili gewinde......Ako ne prodam, vozim se ovako Ovako sada izgleda:
Koliko je to dobro
To uopce nije spusten auto....