Vidim da ti je jako bitna udobnost, nisam siguran koliko ćeš bit zadovoljan s tim. Zapamti jednu stvar - većina ekipe stavlja opruge na amortizere sa 100 , 200 i više tisuća km. Oni su ispravni, al ipak mekši od novih, i još B4-ica koji su tvrdi za poludit. Još kad ju sabiješ, i dodatno utvrdiš i skratiš mu hod, pitanje koliko će ti se svidjet takva vožnja

Evo mojih par riječi, probao sam dosta kombinacija sa puntom pa govorim iz iskustva , nisu prazne priče
Dakle, prvo je isto bilo -30mm, isto na B4, i to je bilo OK ( s tim da su u trenutku stavljanja amortizeri već imali preko 100tkm iza sebe ). Onda su ti isti amortizeri prepravljeni u kratke sportske, skraćen je hod na vanka ( al ne piljenjem šipke , već otvaranjem , stavljanjem distancera za kraći hod na van ) i stavljene su opruge -65mm, debelo niže nego šta se vozi 90% foruma, i auto se vozio fenomenalno - rupe je savršeno upijao, nije skakutao šta inače oće kad se amortizer sabije, zavoje hvatao bolje nego alfa

E onda su oni otišli kvragu nakon ohoho km, a meni je auto trebao, i nisam imao love za B8-ice, ili žute Konije, i uzeo sam nabrzinu nove Kayabe excel g ( isti rang sa B4 ) i vratio one stare opruge -3, i dok se nisu malo razradili, auto je bio gotovo nevozljiv. Sad je opet kao sa B4 na početku priče, nije loše, al kad znam da je auto bio puno niži i puno upravljiviji i udobniji, lagao bi sam sebe kad bi rekao da je odlično

Eto malo sam se raspisao, al možda ti nešto rasvjetli na temelju mog iskustva