bez odlaska u neku meh. radionu na kompletni pregled nečeš znati puno,
ćak i da poveseš majstora bez dizalice, dijagnostike puno nečeš saznati.
ali danas rijetko tko i dozvoljava kupcu da tako gleda auto, osobno bih ti dao jer znam u kakvom je stanju i kad nešto prodam hoću svoj mir, da nešto ne valja ja bih ti i rekao ali nisu svi takvi.
ove firme i preprodavaći to ne rade, ja kad got sam pitao uvijek nisu dozvolili da se auto odveze na pregled.
teško je dati neki savijet, zavisi sreča i od kod kupuješ,nekad i uvoz može biti puno bolji auto nego kupljen kod nas.
recimo ja nemam servisnu knjižicu a auto je održavan savršeno. neko bi odustao i možda kupio puno gori.
moj auto je prva rega u Italiji ali ni god dana, nakon toga sam ga kupio u autocommerce, znam i tko je vozio prije,
imam ga sad skoro 5 god i dalje je odličan ( da ne ureknem). odlučio sam ga ostaviti, linja će uvijek biti atraktivna.
uvijek se može i doraditi. em i kupci su svakakvi ,neki izmišljaju toplu vodu, imao sam primjera sa prošlim autima da
on vidi nekakvu razliku u boji pa je kao auto tu udaran a lupeta gluposti, auto nije vidio udarca i farbanja.
sa takvima se ne natežem dugo. znaći ovisi i o tebi kakav si kupac. kupiti polovan auto bez ogrebotine je ko dobitak na lotu,
a mnogi to očekuju ako i nađu onda im je puno. osobno mrzim prodavati aute, svi moji prošli su završili kod mojih prijatelja jer su znali što su dobili i kako sam se odnosio.
imaš alfu,dosta toga je slično, malo provozaj, pogledaj mašinu kolko možeš, što manje kilometara to bolje ali je i cijena viša. sretno!!