kakav on pritisak moze nabiti??? ako ostane zatvoren,voda ide drugim krugom (ne ide kroz hladnjak), kako uostalom i ide sve dok se voda na ugrije (ako kuzis princip termostata,valjda kuzis da i dok je ispravan stoji zatvoren sve dok voda nije dovoljno topla)
Jedino sto moze napraviti ako ostane zatvoren je da auto pocne zakuhavat...sto se uostalom desi i s originalnim termostatom
A gle, ne zelim se vise raspravljati o tom famoznom R4 termostatu jel rasprava o njemu ima skoro na svakoj drugoj stranici. Ja znam za 3 slucaja da je zbog njega drapilo crijevo, meni dosta da ga nikad ne stavim u crijevo. Jedno vrijeme sam ga ja mislio staviti i svaki malo bolji majstor mi je rekao da ne izmisljam gluposti, termostat na JTD nije netko bezveze takav izmislio... Sad ako se vama to dopada ja nemam nista protiv, samo govorim svoje misljenje o njemu, ne mora biti da ce ti se ikad ista desiti s njim a opet moze drapit iduci mjesec...
Kad je moj lani u 10 mjesecu prestao dizati temperaturu vise od 70 uzeo sam original, iskenjao previse love za njega misleci da sam sad miran s njim, i nakon izmjene je bilo sve super. Kazaljka je bila na 90 kad se zgrijala masina. Tako je radio pola godine. Prvo nije dizao na 90 i sada postepeno pada te trenutno dolazi do 80. Posto imam garanciju otisao sam ga reklamirati i sad cekam Vernetov da vidim koliko ce on durati :hehe: