0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Da imate siguran auto odma na novom motoru skinut glavu poravnat blok i glavu, metalna brtva, i arp vide ne one jeftine 2000 nego pojačane minimum m14Termostat novi originalni, serijski hladnjak je ne siguran pa ga zamjeniti sa kompletnim alu Cijevi zamjeniti sa silikonskim visokotlacnim Posudu vode zamjeniti sa alu Antifriz motorsport sa vrelistem na 150○Kao ekstra sigurnost napuniti sistem pod tlakom od 3bara kako bi vrelistem bilo na 180○Eto sad ste sigurni možete na putSent from my GT-N8010 using Tapatalk HD
ti dosadno aaa : tako je pred par dana i Jakov od dosade srao li ga srao pa je skužio da kenja previše i presto - danas mi je to napiso na pp
jucer sam pokusavao otvorit termostat od boxera al nisam imao neke srece sam sam nekaj potrgal nutra a imam i od 8v jtd-a pa cu i njega probat bas me zanimaju ove teorije sa kanalima vode i protokom.
na forumu je već duže vrijeme trend, da netko pokušava uvjeriti drugoga u svoje mišljenje, ne vezano samo s ovom temom, umjesto da napiše svoje iskustvo i sve stavi ad acta.
samo se tebe čekalo, dok ti ne daš blagoslov i pojasniš nama glupanima kako to triba biti, ja ništa ne virujem ovim fušerima :grinning-smiley-043:
bravo pametni, odi promjeni vilice na dedri mozda skuzis da ti je prednji most u kurcu ko i svim 156, i svim tipo based autima pa vilice mozes mrdat par mm u svim smjerovima prije nego ih stegnes do kraja.što ja znam, nisam jos nasao auto koji se raspao radi r4 termostata a za koji kurac nebi otvorio i napisao tu ionako samo serete bzvz i niko nije napisao osim tebe nis konkretno za ili protiv.
Ja sam samo htio podijelit svoje iskustvo s termostatom s ostalima i od nikog ne trazim da napravi isto.Ali ovi koji pricaju o tehnickoj strani se varaju,jer termostat je isti bio on od renola 4 ili od audia r8 ima istu funkciju i isto je građen jedina razlika je u kucistu u koje je ugrađen i s kojim se uostalom nabija cijena.A ugradnjom termostata od r4 ili bilo kojeg drugog koji pase,protok vode kroz kuciste i motor ostaje isti a da nije tako nebi ni temperatura odgovarala.Termostati su prije 30 godina otvarali na određenoj temperaturi i to rade i danas i ostali su iste izrade samo sto ih neki proizvođaci ugrađuju u kucista a drugi ne i to je jedina razlika.Tako da svatko zna najbolje za sebe sto i kako ce napraviti a s tehnicke strane nema nikakvih nepravilnosti.
pa nije mi se bas bacalo ponovo 140 maraka da bi mi pokazivalo nekih 90 stepeni , kad opcenito teermoststi nevaljaju sto se tice 156-ice
LUKA_RI imas li ti problema zivotnih osim meni da se obracas sta cu radit i kako, u ovom slucaju ja nisam tema vec termostat, pa ako imas sta da pises vezano za temu izvoli a mojeda radim sta i kako hocu , da imam misljenje koje hocu i da ga prezentujem (ne gdje hocu) vec u temi koja je za to bas namijenjena. a tebi sve najbolje u zivotu zelim...