meni tem stoji na 65-68 konstanto dok se vozim normalno, tak je bilo u proteklih 5 mjeseci kolko vozim auto, ali je i u tom razdoblju vani bilo toplo, sad me strah kak bude po zimi dok su vani temp oko 0. Kad sam ga ganjao ljeti onda s edigne do 75 i to je to (kao na tvojoj prvoj slici), al se opet spusti na 65.
Ujutro do posla imam točno 10km, upalim si auto 10 minuta ranije, grije on kabinu i na mjestu, lai tek nakon 5km se osijeti da počne puhat topli zrak, cajger kontsnato u tih 10km i 20 minuta vožnje u 4. na 1500rpm stoji na minimumu (ispod 50 C) i tak ostane sve dok ugasim auto. Jel to normalno

:

:
Vidjet ću kak će se po zimi ponaša i jel će trbat mijenjat, kaj radi grijanja kaj radi rada motora u "toplijim uvjetima".
A kaj s epotrošnje tiče, po zagrju mi troši 7 litara normalne vožnje sa 175 konja, ispod 6.6 stvarne ga nisma uspio i to s skroz laganom nogom, do 2000 rpm (a po boardu kaže

5.2), a sad će vjerojatno još više, zadnji tank je bilo 7.5. Zanima me kak je tvoja bila. s obzrom da si mijenjao termostat, a i mapirajem bi se još dalo smanjit. Nije da me smeta i da je prevelika, nego čisto informativno. I da, na niskim okretajima oče zadimit kad ga pričepim, i to dosta

: Al sam tak več 2 druge 20V vidio, valjda normalno.