0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ej pozdrav,vidio sam ti alfu u radioni,....ajme steta,ali dobro ajde nije strasno....u pravim je rukama to budi siguran,u italiju po dijelove jer se tu kod nas neisplati kupovati a i nema bas gtv-jki
ajd alfa je ok,nego jel onaj piaggio iza tvoj???? :
volim crvenu kožu,no mislim da su crveni volan i koža oko mjenjaća malo previše btw.ostatak je heben
Prelijepa alfa nema dalje....još V6 TB mhmmm inače me taj motor poprilično fascinira, rado bih si ga priuštioJa da sam na tvom mjestu ne bih kemijao sa farbanjem krova i retrovizora, ne znam da li te ta furka još loži, ali po meni alfa nije auto za balkanski ćuning. Tvoja ima tu dvobojnu kožu unutra i to je sve što joj treba da razbija monotoniju. Cup pragovi i prednji lip su ti must have da se mene pita a ne bih išao na veće felge od 17" iako Rijeka je dosta zahvalnija za velike točkove recimo od Sarajeva :-) kod nas bi to bilo misija nemoguće, sem za slikanje pored auta i vožnju po parkingu......U svakom slučaju prelijepo auto...respect
sad je pazi
Prelijepa alfa nema dalje....još V6 TB mhmmm inače me taj motor poprilično fascinira, rado bih si ga priuštioJa da sam na tvom mjestu ne bih kemijao sa farbanjem krova i retrovizora, ne znam da li te ta furka još loži, ali po meni alfa nije auto za balkanski ćuning. Tvoja ima tu dvobojnu kožu unutra i to je sve što joj treba da razbija monotoniju, volan mi se definitivno ne sviđa, tj. vratio bih originalni jer mislim da niti jedan aftermarket nije kao original. Cup pragovi i prednji lip su ti must have da se mene pita a ne bih išao na veće felge od 17" iako Rijeka je dosta zahvalnija za velike točkove recimo od Sarajeva :-) kod nas bi to bilo misija nemoguće, sem za slikanje pored auta i vožnju po parkingu......U svakom slučaju prelijepo auto...respect
evo moja Alfica se potrudila zadati mi malo briga, čisto da mi ne bude dosadno. Otišao termostat, dok stoji temp ok, kad se vozi pada . Zanima me kamo se sve može kupiti termostat osim u AC-u. I ima li netko kataloški broj za to. Hvala.
Kod tokica uzmi facet neces pogrijesiti
u AC-u ti je cijena boli glava, ja ga mijenjao tamo prije godinu i nešto btw. možda ti kolega imc1 može nabaviti, pošalji njemu pp
:hehe: ništa čudno, to je gtv
ja vec 2g vozim a temperaura na 70* auto se nežali
a baš tako. daj pls napiši koliko te došlo u AC-u, jer ako se ne varam negdje u postovima sam vidio oko 1300kn, a ruke 500kn jer spominjao si vađenje motora.koliko sam ja jučer gledao, jer glancam motor, taj termostat se vidi odozgo, ispod zaklopke zraka, ako je to to :
Ti voziš Alfu, a ja fiata Smetaju mi te promjene temp, malo 90, pa 70 i tako stalno. Fiat to neće izdržati