evo probudit ću ovaj topic ružnom slikom :rolll:

eto slika govori tisuću riječi. tablica je u bunkeru, malo kriva jer je udarac bio točno u nju. iscurila je voda. hauba se ne otvara, i malo je oštećena oko scudeta. farovi, maglenke i žmigavci sve ok, barem to hehe. branik kriv i na nekim mjestima razbijen.
trebala je već bit na popravku ali ljudi su čudni (limar kojeg poznajem), kaže da će se javit za pol ure, a prođu 3 dana, kao da ga molim da radi besplatno, ne razumijem takvo ponašanje. sad mu nedam auto niti da on meni plati. tražim drugog majstora!
tko god ima za preporučit dobrog limara/lakirera u Ri i okolici neka napiše. unaprijed se zahvaljujem

a kako sam ga zatukao? pa dovoljno je napisati GLUPO!!! bio sam u prvoj brzini

ahahahahahahahahaha prestrojavao se, pustio corsu nek prođe i krenuo iza nje, jer je bilo mjesta, hmm bilo ga je dok ja nisam krenuo jer je majstor (mislim neki santa fe ili neš slično) onda stisnuo, tko je vidio pustit Alfu da se ubaci, e pa sam i ja malo stisnuo moju prvu brzinu, dok sam ga gledao u desni retrovizor, a kad sam podigao pogled naprijed (to su bili djelići sekunde) ovaj u corsi je zakočio jer mu se ubacio auto također iz moje trake, i eto bum. da razbijem auto kad divljam čitaj "družim se sa mojom Alficom"

niš ne bi rekao iako bi šteta bila astronomska. nego ovakva glupost