0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
slažem se. meni je plan bio superturismo gt 19" pa ih pofarbat u bijelo kad wrc su max 18", ali sad se počinjem premišljat za TN1 pa njih u bijelo (bijele felge su mi fetiš). da bar meni felge dođu "sutra" :hehe:
.......Kako ti se dalo sve listat...... :hehe: :hehe: :hehe:..............napokon doceko klipove i klipnjace i naravno nebi to bilo to da je sve u redu,....kreteni poslali krive klipove..... ......nisam zato nista pisao u temi jer vise nemam zivaca...... ........trebalo se vec na veliko slagat.....ali eto sad opet moram cekat....Ma ja bi iso na 19-ke.....to bi bolesno izgledalo.....a fala bogu imas 200 i kusur konja tako da nemas frke sto se toga tice.....samo kocnice moras rijesit obavezno,....330 diskovi i kljesta od 166 3.0 v6,....to ce onda bit to....a na 19-ke treba naletit,mozda najbolje u sloveniju...posaljem ti na pp par informacija....
sa 19" možeš slobodno maknut tih kusur jer ih doslovno ubiješ
da ali nečeš dobit konkretne stvari, nego sve zbrkano, a i anketu moraš naglasiti da li se bira isključivo po izgledu ili i po voznim karakteristikama.... tu je veeelika razlika... mogu se i ja derat nekome joj stavi 19" na 156-icu, a nikad imao 156-icu i 19" felge...
ma ajmo malo bit ozbiljni i dobro promisliti... koliko košta ovjes za gtv??? kako se auto ponaša na 19"??? neču pisati dalje.... sve je ok kad je zahebancija ali treba malo bolje promisliti i proučiti sva dosadašnja iskustva (vlasnika gtv!) pa onda podvuć crtu
ma kakva prepirka... pa samo raspravljamo... Role je stari zajebant pa malo kuri frku :hehe:
alfica je prelijepa,ova unutrasnjost pogotovo,radi sve sta si napisao,ipak je tvoj auto...i niciji drugi,ipak ovo sta govori alfista147,bolje ti za probu stavit samo foliju na krov,kad dosadi skines i opet imas crni krov...inace,sve 5!
kompa ja sam na gt-u imao 16 a serijski je 14 i na alfi imam 18 i sve ša sam prije imao je bilo ubijeno u pod pa tao i alfa a sa ajnšlago msam vodio borbu i dalje smatram makar mi auto JEDVA SKRENUO mora bit MRTVI POD i ogormna felgusina
trenutno imam stock i kočnice su stvarno loše... skurim ih svakih 15-20 tkm al za sada se još uvijek uspiješno zaustavljam :rolll: iči če za sada tarox pločice i diskovi rupičasti rezani, a ako jednoga dana dođe chip ili konverzija 2.8 onda če ići sa 166-ice a šta se tiče ajnšlaga mene osobno to nervira do boga tako da sa ručnom riješavam stvar gdje mogu... upravo zbog toga i pričam da nebi preko 17"