http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-2.5-v6-24v-moguc-kombinacije-oglas-5615561
DIZEL NEDOLAZI U OBZIR... :kosa:samo benzin plin.. 
Ja i frend isli gledati alficu...ja bi uzeo alficu jer je mehanicki u vrlo dobrom stanju,treba neke selene izmjenit na prednjem kraju te disk plocice ak se dobro sjecam.
U voznji nista ne lupa ni ne klapa preko rupa i lezecih iako ima gewinde i 18cola felge,koje bi ja osobno mjenjao.
Na motoru nigdi nista ne slini ni ne kapa od ulja i radi mirno bez zatrzavanja i na benzinu i na plinu.
Na plinu bi trebalo napraviti remap jer se osjeti da slabije malo vuce nego na benzin ali nista prestrasno da se nebi moglo vozit na njega, a plin je atestiran i sa svim papirima.
Unutrasnjost je obicna ali ocuvana,ugradjeno je odlicno ozvucenje,a cijeli gepek je preuredjen i pretapiciran zbog sub wufera te pojacala.
Kaj se tice vanjskog izgleda, uz alfu se dobiju i original branici pa se ovi izvade bez problema kome se nesvidjaju.
Alficu bi toplo preporucio bez obzira na tjuning exterijera.
Da je uzimam za sebe,nabavio bi samo koznu unutrasnjost,kozni volan i rucicu mjenjaca jer su od drva te carbonsku centralnu konzolu.
Izvana bi vratio original branike te straga stavio M3 mali spojler na gepek i to je to,naravno uz promjenu felgi pod obavezno za recimo neke GTA ili TI.