malo da podjelim svoja iskustva
svoju alficu 166 FL vozim već 4 mjeseca i kad sam ju kupio jedan xenon je bio ljubićast što je znak da je pri kraju te rekoh vrijeme je za promjenu žarulje, nisam još imamo pojma onako nadobudan kaj je xenon i kolko je to skupo

prvi ćir na želucu sam dobio kad sam skužio da je žarulja orginal za alfu (D1S) 800 kn i to si sretan ak ti nije otišo balast za nju

normalno odmah mi sine ima li zamjenskih., zamjenska kineska je 300kn te mi se činila dobra prilika , jbg ipak je 500kn jeftinija

: nakon pet dana rikne mi žarulja ta ista i odem ja kod frenda električara a on veli nije otišla žarulja nego balast

, opsujem ja par sočnih psovki (koje sam kur..ve sreće, da je u vreći sto pi... i jedan k.... ja bih k.... izvuko)

i velim frendu mjenjaj, kaj sad ionak nemam izbora

frend je imao jedan orginal valeo balast od novog pasata, ista ugradnja i na alfu i proda mi povoljno za 500 kn

: i tako se vozim ja jedno 4 mjeseca do sad i počeo mi i drugi xenon odlazit

, a ništa nazovem ja tipa danas koji mi je prodo žarulju a on veli nema više te kineske i neželi ih više držat

tražim ja dalje i nazovem jednog drugog i on mi veli da mi može prodat te kineske ali da od njih po njegovom iskustvu rikavaju balasti

: ja se sjetio kaj je meni bilo i onda sam tek povezo onu situaciju od prije 4 mj.... i veli on riknut će ti opet . odlućih stoga danas kupiti orginal i našo neke za koje tvrdi tip da su orginal philips 400kn kom al sam morao kupit oba dvije

jer sam se sad počeo bojat one kineske a još i k tome orginal je 4300 kelvina a kineska 6000 kelvina te bi razlićito svijetlile

i jbg na kraju krajeva svijetli super ali zato košta ko grčki dug