Dečki stvarn ste pravi , dali ste mi puno odgovora i stvarno hvala ,ova alfa ima tvornički xenon i iz kabine nema podešavanja jedino to ručno što ste rekli direktno na svjetlima ,vidit ću oko ovoga ručno što ste rekli da li se šta da napravit da baca malo dalje,tj desna strana baca dosta daleko a lijeva vozačka kraće dosta pa mi djeluje nepregledno ,što se tiče klime i ventilacije tako sam i probavao najprije da radi automatski pa onda prebacim na econ ,al kad zbrojim kako je ovih dana sparno najbolje ostavit da stalno radi na automatici ,samo ne znam kako je zimi kada treba vrući zrak ,valjda samo stavim na crveno temperaturu i oderem jačinu ,jer klima mi ne bi trebala puno zimi ,baš danas mi nešto strugalo u desnom kotaču i išao sam mehaničaru i otišle prednje pločice tako da to moram mjenjat (našao sam ferodo neke valjda ce pasat) pa mi je on objasnio ovo u vezi xenon i automatskog reguliranja visine, hvala vam na odgovorima i ako budem što drugo trebao opet ću tu pitati nemojte zamjeriti ,pozdrav .