Gdje ai dao upresavati? I koji proizvodac?
Kad se ide prema mlinovima Spona d.o.o., bave se upresavanjem selena, kugli itd. Cak se i stari seleni ponovo stisnu i budu ko kamen tvrdi. Rade za kamione i za aute. Broj telefona ti je 0955871864 (Drago) inace je cijena 220kn meni je za 150 kn upresao kuglu i stisnuo stare selene. Cak polakira vilicu ijako sam mu rekao da nema potrebe.
On ti staru kuglu izvadi i istu tu kuglu ocisti i vraca unutra. Nije problem u konusu i kugli vec materijalu koji se nalazi izmedu čašice i kugle. To izvadi van i stavlja novi. Sta je u njoj nisam gledao. U glavnom kupio sam novu vilicu nedavno i vjeruj mi da je ova kugla koju on upresava puno cvrsca. Na novoj vilici se rukom da sa malo vise snage zakrenuti kugla al ovu kuglu nema sanse da zakrenes bez neke poluge.

A za selene se javis u Guma metal kod Kuslanove ili narucis strongflex il powerflex isti je to k...
I imas vilicu jeboo trw i ostalo... uz dobru mast tipa zeta ili lotos !!!
Jedan kolega mi pricao(visa skola u elektronici) ja sam strojarska tehnicka pa smo se eto zapricali... o novim akumulatorima starim samo 6 godina. To nije vise onaj akumulator sto je bio jbg. Ko se kuzi skuzit ce zasto. Izgubi svojstvo zbog starosti ko svaka baterija al bitno da je novo xd. Isto je sa gumom ili selenom itd...Sta vrijedi novo kad izgubi na kvaliteti jer stoji vec 10 godina u prodaji na polici.