Ja sam sve platio 1570kn. reklamirao sam za dr.auto djelove koje su mi prodali, nomedutim nije bilo do djelova nego mestar je zjb.mjenjac, korektan servis u kojem radim po pristojnim cijenama i njima se stalno vracam a oni cijene svoje musterije..
Znam.da bi mozda bilo ppvuci potegni da mestar nece proznat gresku ali bitno je procjeniti kod kupovine/ radova i mestra i prodavatelja.. Tako isto i kada kupujem auto gledam i prodavatelja skoro kao i auto, ako nema dokaza/racuna i samo sve se svodi na pricu, normalno da s takvim autom su vjerojatni problemi u buducnosti nego s onim.za kojeg znas cijelu povijest..
Samo cu reci kada radis s korektnim ljudima i ti se tako isto odnosis prema njima onda nemas problema..
Meni su kada mi auto stao nakon sto su mi radili mjenjac, poslali vucnu po auto (30km.sam bio od kuce) popravili i vratili ga uz tople rijeci isprike.. Sta reci, necu jos kukat da sam 2 dana bio bez auta dok su ga radili ali sve su to napravili bez kune, priznali svoju gresku i ispricali se..
Uvijek radim po njihovoj preporuci a brend i oni ne stavljaju jer imaju reklamacija iako ljudi necu reci pretplate na osnovu dr.cijena ali bar ocekuju pouzdanost u to sto kupuju a zadese se iste greske kao i sa nekim manje poznatim proizvodjacima..