0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
balansica mi nema lufta, provijereno...jel moguče da škripi ako nema lufta?
To ti je uvijek tako.Meni nesto lupa vec godinu dana. Odem kod Seba, om sjedne i vozika auto i nebi lupilo nema sanse. Nista, dodi drugi put. Ja sjednem izlazim iz servisa i tup preko sine za klizna vrata. :
hehe...puno toga je u ovijesu pa je teško vidjeti... a puno fušara ni ne zna provijeriti ovjes...heh, ne znaju kamo bi sa pajserom kad vide alfu... :hehe:
Na toj šini uvik lupne nešto ... :hehe: Evo isto kod mene , ništa ne lupa u vožnji , al preko šine ''tok'' .... pregledano sve ... nigdje lufta.
ukleta vrata...to nam Seb zapravo perfidno zavlači ruku u novčanik :hehe: :meni tuče i u vožnji, al interesantno ne uvijek :
Moj testiran na šini sonik- zadar kad idem po ženu.Drugi tjedan sam kod seba pa ćemo vidit :hehe:
:hehe:javi pa da vidimo šta se tu zbiva ustvari s tom šinom :
Nadajmo se da je do šine a ne do auta , možda ipak te šine imaju lufta ....
ja sam ga isto pokušao dobit na te telefone i ništa, a na adresi nije nikog bilo
Zna netko kolika je cijena uzdužnih stabilizatora zadnjeg ovjesa za 156 ili samo selena za njih. :
pitaj clana foruma Industrial ako ne trazis orginal
Ovaj put je veliki selen u pitanju, imali su kod auto krese ali trenutno nema, samo cijela ruka .
ima i kod tokića selena