Svaka čast na komentarima. Neprocjenjivo za nas koji neznamo i nemamo iskustvo. Teško je učiti na tudjim greškama, ali ja ću definitivno kupiti gewinde.
Da li ići na AP umjesto KW, da se prodje malo jeftinije ili se držati onoga: " Nisam bogat da kupujem jeftine stvari".
Hvala.
Ap ti ima nesto tvrdje opruge od KW-a, meni ne igra ulogu, jer se ja vozim na komplet poliuretanima i KW V3 na 156, koji mi je zasarafljen na nekih 80% na bumpu i reboundu na 18” i meni je to super, a i udobno mi je...
Nekome drugome tko je normalniji je to setup koji izbija bubrege, jer realno tvrdo je i sasija jako radi...
Ali za svaki dan, nemas se sta gledati, pogotovo za auto koji se vozi i zimi, idi na varijantu sa inox kucistima, a to ti je KW V1 pa na gore ili ST sto je ista stvar kao i KW samo jeftinija varijanta i druge je boje, a imaju varijantu i inox i galvanizirani...
AP nije inox, ali evo i njih imam na BMW-u vec 3 godine i ne zalim se, osim kaj su prljave, ne vidim bas da su negdje pohrdjavile itd, s tim da velim, mrvu su tvrdje opruge od KW-a...
Sent from my iPhone using Tapatalk