Pozdrav,
ova tema kao da ima 300 stranica a ne 90

stvarno mi se neda ponovo gledat/trazit vise manje sve se isto ponavlja, stvarno imate volje svaka cast

147 FL jtd, 17˝
imam pro kit opruge i b4 amortizere (godinu stare) rezultat znamo, drzi ok ali previse ponire previse odskace u zrak i to tako od prvog dana, nije pretvrdo u kompresiji ali je katapult u povratu, kao los amortizer i to ne valja = jako los komplet
imam stare original amortizere losije, mogao bi ih reparirat na malo tvrdje. Neda mi se kupovat B6/B8 i shvatit da su tvrdi, ne zelim ni trosit taj novac, ne zelim isto tako ni kupovat sad gewinde, KW vidim svi hvale da su dovoljno mekane ali ne zelim sad kupovat jos i gewinde, probao bi uparit te suste sa nekim dumperima.
dali netko zna, koji su i di se mogu kupit Q/blackline/TI itd (novi) oem zamjena i dali je mozda to netko probao komb. sa tim pro kit-om, to mi nekako vise logike ima
dali netko mozda zna kakve; sport malo tvrdje od oem-a, a mekse od B6/B8 i odprilike cijenu. Negdje sam procitao Novitec sport ali ja nemam pojma ni koji su ni di ih nac. Na alfistima vidim komplet pro-kit system sa Novitec dumperima ali kojim?

Sve mi se cini da cu reparirat original uz mrvu stvrdnjavanja i prodat B4

Stvarno jesu dobri amortizeri, vjerujem, ali sa original oprugama
probao sam jednu 147 original blackline i bila je sasvim ok tvrdoca, 156 SP isto tako