0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pasu jer je ovjes isti na 156,147,gt.
Ima li ko kakvih iskustava oko ugradnje kw v2 ili V3 na 147icu?
Mislim na udobnost i činjenice da je više od 50% gradska vožnja.... I pošto se uopće kreću cijene?
Bilstein je jako tvrd, tako da ako gledas gradsku voznju imaj to na umu.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja sam od nedavno na KW V1... naprijed i iza 9cm od ruba felge do blatobrana. Ne znam na koliko se to prevede -3/-4.Uglavnom fantazija... po gradu preko rupa/grba/ležećih, na otvorenom... nebitno. Upija sve te neravnine s lakoćom bez lupanja i nabijanja.
Za 147/156/GT v1 cca 6500 za keš, v2 cca 1200 eu i v3 cca 1500 eu.A KW glase za jedne od najudobnijih/najkvalitetnijih.Imaju jako dobru mrežu sa rezervnim djelovima i garanciju ( no hassle ).Sve u svemu KW je top izbor.Ok tu je i Bilstein od skupljih/kvalitetnijih i jeftiniji AP i td... sve zavisi sto zelis.
di si kupil kw?
...odlična je stvar kod KW, što se danas/sutra ako ti krepa koji amortizer od gewinde, procuri ili nešto slično, može se promjeniti samo uložak i opet imaš nove gewinde...naravno, ako je inox verzija, pa nema hrđe ili oštećenja po navoju i slično...
gdje si nabavio nove uloške?gdje si nabavio nove uloške?
ja kod ovih...http://www.gabrek-tuning.hr/
RZmotorsport, nisam jos al se rjesavaju. Bit ce uskoro.
fala na informacijama, odluka je već odavno pala na V2, ali moram odabrati di hititi 10 hiljada u trap ili u motor