0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako ima tko ikakvo iskustvo s AP amortizerima/oprugama/gewinde molio bi da podjeli iskustvo...
Molim mišljenja. Koliko je bitna ova donja guma ispod prednje opruge na amortizeru na AR147 ? Jer kolega mi je spomenuo da je to skinuo, i da je auto još malo pao, i da nema razlike nikakve...ovo :(Image removed from quote.)Jer vidim da mnogi ostali auti tu nemaju nikakvu gumu na prednjim amortizerima, a ta guma ima dobrih 7-8mm ...
moja Giulietta je na njima naspram Eibach na 159 su malo neudobnije naspram B14 na 147 su kao lađa uglavnom za preporuku jako dobar omjero uloženo dobiveno
Koliko tkm si odradio s njima, da li pokazuju znakove habanja te da li ih ruzina koliko nagriza?
Zna li netko kakve su ove K-sport gewinde? http://www.c-mod.hr/hr/ponuda/tuning/ovjes/gewinde/alfa-romeo/k-sport-street/611Imam odličnu ponudu Gabreka za KW V1 ali nemaju web shop... American ne može da se pegla osim uživo kod njih Ako je netko zainteresiran za 159 TI ovjes sa 120000km neka se javi
K-sport je navodno isto kao i D2,isto pakovanje samo drugo ime??tako sam ja cuo od drugih...Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje nabaviti original amortizere za 147 GTA ? Ili zamjenske, ako postoje, istih karakteristika ?
Po kataloskom broju ili ovlasteni servis ili ebay i sl stranice Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Prodaje ti automoto set amorizera i opruga od 147 GTA u super stanju s malo km
Znam znam, trenutno samo ispitujem cijene svih opcija u slučaju da idem na niže
kak bi se ti amort. ponašali na 147 JTDm 16v? Tj. kak bi se auto ponašao?
sa banditove gta je moj kolega stavio na GT 1,9 i bili su taman e sad 147 treba probati
Kakvi su mu bili na kraju? Zadovoljan? Za GTA su trebali ipak biti malo bolji u smislu tvrdoce, drzanja....
PozImam alfu 156 sw i pred tjedan dana sam stavio gewinde ta technix a auto je strasno tvrd,skoro pa nevozan!sta bi se tu moglo napravit?Hvala...
Jel moguce kupit mekse opruge za te gewinde i ako je di ih ima za kupit?
Znaci ti kazes da divnem auto pa bi trebalo bit bolje? Ali po nekoj logici bi atobtrebao bit meksi sto je spusteniji jer je opruga manje stisnuta,tj napeta ili se varam?