Slazem se i rekao sam ti vec da b16 radi super, ali taj tipfeler s kilazom na opruzi je njihova greska. A isto je bilo s s AP, tek na Eibachu sam sad dobio sto sam htio.
Viva🇮🇹
Da, meni kad je fraer koji priprema trkaca auta vidija opruge na b-16 kaže čovječe ovo su race opruge, ajde mi ih daj ja ti ugradim koje oces po želji, ha ha, bilstein b-16 je definitivno beskompromisan, izvrsna gevinda koja daje brutalne perfomanse na stazi a za cestu mora bit u granici do - 5 cm max da radi odlično, sta je i normalno jer svaka gevinda ima radno podrucje i tu ga vataj!
Ako vam triba gevinda za style onda zadovoljava i ona od 3000 kn!
Moje mišljenje je da u cijenovnom rangu cca 1000 EUR no 1 gevinda je eibach pro stret , zatim kw-1 i bilstein b-14 pod uvjetom da su ustelane na iste postavke.....
Evo svjedoci smo da nije uvrijezeno pravilo da se moze za neku gevindu za te novce rec da je smece, nekomu radi dobro nekomu ne sta znaci da nije problem u gevindama već u nama i našim apetitima tj zahtjevima koje stavljamo pred iste!
Usput na 156 svaka gevinda je ugodnija za vozit nego na 147 i puno lakše je ugodit idealan setup ali ništa nije nemoguće!