0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
B8 ili B16 pss ovisno o cijeni...
Iskacem iz teme al razmisli o KW V3...Viva🇮🇹
Cekam i za to cijenu pa cu odlucit. Kad smo vec u off topicu vec tri dana pada kisa pa ne mogu ni oprat ni slikat felge.
Ne bi bilo loše napisati šta si se odlučio i preko koga a ne samo lock
B8 na kraju ipak preko Autohrvatske.
Ostavljas serijske opruge onda? Jer b8 je za serijske opruge, a b12 za krace opruge. Viva🇮🇹
ja mislim da B8 ide sa oprugama skracenim vise od 3 cm...a B6 moze ici sa origi oprugama ili do 3 cm kracim
Jel taj set amortizera tvrđi od originala ili je to samo da se auto ''spusti'' :
tvrdji je od originala, al ne previse, tj za svaki dan je OKja imao sa -3 oprugama i bio sam super zadovoljan...kad bih isao opet tako nesto kupovat, opet bih uzeo B6 i -3 Eibach
Ili B8??Viva🇮🇹
B8 ide sa Eibach sportline oprugama i one spustaju -4,-5 cm, i to im je onda b12 set njihov.
I ti ces stavit eibach sportline?Viva🇮🇹
Javili mi upravo da mi mogu dat b14 po 6000... : : Neka iskustva??
meni na 147ici jtdm bile katastrofa....prednji kraj jos i nekako, al zadnji tvrd ko kamen...i kad sam namjestio visinu napred da mi ne lupa rukavac o gewindu mi je bila skoro pa i vislja nego na - 3 cm oprugama....jedina pozitivna strana je bila sta je iza fino cucnula, al to nije bilo za svaki dan se vozit...pretvrdoimao ih je i Bavarac na GTA, pa nek napise njegove utiske....
Moj dojam je da su pretvrde, slabo rade, a nedovoljno sportske. Mozda je problem bio u tom sto je meni u nosu bio 3,2 a iste idu i na 1,6 model ali ja ih nebi kupio vise nikad! Meni straznja tvrdoca nije smetala, ali rad prednje osovine kod ozbiljne voznje bio je katastrofa. Na grobniku pogotovo. Dolazak na jedinicu auto u zraku. Viva🇮🇹
Konkretan odgovor, hvala