nema to veze sa brusilicom ni polanje opruga nitit se to moze usporedivat...
evo bas me zanima nek ljudi napisu zasto su presli sa -3(-4) opruga na gewinde??? evo moj odgovor...zadovoljan sam kako se auto vozi na -4 oprugama...gradska voznja dosta tvrda i nije bas udobna...dobro leži za moje potrebe al esetski mi nije bio dovoljno u podu pogotovo zadnji kraj zato sam i uzeo gewinde a i ako ce jos bolje ležat to mi je bio samo plus
moj odgovor...
Htio sam da mi zadnji kraj jos malo legne, a i nadao sam se i boljim voznim osobinama...pogotovo da mi je mirniji zadnji kraj, jer na B12 mi nekako iza postajala prelagana i dizala se na velikim brzinama kroz zavoj...ovo je moj feeling i naravno ne znaci da je i onaj pravi
a sta sam dobio na gewindama.....
-prednji kraj ista visina ko i na -3cm :rolll: (zato jer nisam htio da mi lupa kad je bila ispod -3cm)
-iza je niza sada i stvarno puno lijepse izgleda, ALI je i puno tvrdja, pa kad vozim kcerkicu iza stalno je gledam kako poskakuje sa sjedala :rolll:
-dosta tvrdje auto i dosta NE uporabljivije auto, tj u globalu s obzirom na kvalitetu cesta sporije auto
ovo je moje iskustvo bazirano na cinjenici da godisnje radimo cca 30-35 tisuca km i bas me zanima na zimu kad se nakrcamo moja zena, kcerka i pun bunker stvari kako ce funkcionirati gewinde na duzim relacijama...ako me budu izivcirale, jer cu morat vozit puno sporije zbog rupa ili sta ja znam, odmah cu ih skinut i vracam se na -3cm - B6 amortizer

eto moj najiskreniji odgovor