Dobar dan Zagrebe

Uguravam se u ovu temu jer ne znam u koju drugu bih se ugurao (postoji Zagreb četvrtak, Zagreb nedjelja.. nema subote he he).
Uglavnom 21.11.2015. planiram doći u Zagreb na neke modifike na svojoj Ferrarini pa sam se usput dogovorio sa nekoliko ljudi sa foruma da se nađemo. U dogovorima sam izrazio želju da bih volio vidjeti kako izgledaju leće na 147 pa se kolega Matej147 ponudio da će pozvati trenutnog vlasnika Mikine 147 da nam se pridruži. Pa smo onda mislili da bi bilo dobro vidjeti to u usporedbi sa Morimoto kitom koji ima Beauty147 pa smo i njega kontaktirali, na to se Boki javio da bi nam se pridružio i još nekoliko ljudi. Sa kolegom -164- i IvanGT sam se mislio svakako naći i tako se taj krug ljudi proširio na više od nekoliko.
Ne bih volio da zbog gore napisanog ispadne da se dogovara nekakav meeting iza leđa javnosti i da neki ljudi nisu pozvani ili poželjni, pa tako ovim postom pozivam sve Alfiste dobre volje koji su tu subotu slobodni da se družimo u popodnevnim satima (recimo okvirno oko 15:30, dovoljno kasno da svi ručamo, a da imamo još punih 50 minuta danjeg svjetla

) .
Lokacija nije dogovorena ali je naglasak na nekom zgodnom ambijentu da lupimo par fotki naših ljepotica i da se slobodno možemo skupno parkirati i prešetati i ispregledavati sve što nas zanima na autima sa foruma. (pala mi je napamet ona sveučilišna bolnica preko puta arena centra - ako se tamo može doći i ako ima prostora za fine spuštene aute

). Preporuke za lokaciju su dobrodošle.
Što se tiče popratnih sadržaja, nije zamišljeno ništa jer je ovo dosta brzo eskaliralo od kave do 10 auta, ali kako nećemo biti cijeli dan tamo mislim da popratni sadržaji neće niti biti potrebni.
Lista ljudi koji bi došli bi mogla biti potrebna nakon što odaberemo lokaciju čisto da se ne dogodi da lokacija ispadne pretijesna ali u to čisto sumnjam.