imam pitanje, gledao sam po vozackoj dozvoli i vidio da traktori i radni strojevi imaju odvojenu kategorije. dali to znaci ako recimo izgubim B kategoriju imam pravo na upravljanje vozila iz ostalih kategorija? zanima me jer sam si mislio kupit neki traktor da imam za svaki slucaj.
za koliko ti prodajes ovaj svoj???
jesi gore danas? mislio sam skolu voznje obaviti do delnica pa da se javim za kavu 
German tuning :hehe:
Slusaj me sad ti propali nauticaru sjevernog Atlantika...
Kazi ti meni dal tvoja vozacka dozvola zadrzi podkategoriju "...vozila opremljena turbinom i hladnjakom stlacenog zraka koja su pogonjena plemenitim crnim zlatom, te kojeg trose u minimalnim kolicinama te pritom proizvode ogromne kolicine okretnog momenta i snage uz minimalne gubitke te su pritom vjecni, neunistivi i mocni u svakom pogledu..."
Ili si samo ovlasten za voznju "...glasnih benzinskih strojeva cija potrosnja nije proporcionalna proizvodnji snage, odnosno koji na potrosenu litru goriva proizvedu 1 konjsku snagu.....s tim da taj slozeni proces proizvodnje zahtjevaju i po pol litre ulja na radni sat... a nedaj dragi boze da ga ruznije pogledas ili da 3 dana ne dignes haubu jer to izaziva spontana samozapaljenja ili raspadanje...."
( ovo donje se odnosi samo na JTS a ne sixpack jer njega volim ...)
BTW; radim vec 2/3 dana bez prestanka, mozemo u sunday bloody sunday....