OK !
Ali trebaš nam organizirat i tete da nas drže na hrpi!
Tko će nas pofatat po susjedstvu kad se razmilimo uokolo? :hehe:
ja predlažem tetu Agnezu za to, ona je dovoljno oštra.

pa kaj nije rekla Agneza da se budete zajedno prošetali kroz mjesto
)) i da bude pazila na vas
))
ja sam tamo na dežurstvu izgleda već od petka 
pripremi im neke popratne sadržaje da im nije dosadno
))
ovako... Mogu vam ponuditi / predložiti slijedeće sadržaje:
Vožnju katamaranom sa staklenim dnom na Vrbnik i/ili po želji malo oko Crikvenice i do Krka, sa šetnjom po Vrbniku sa ili bez degustiranja pršuta i / ili sira vina i rakije - mene obično poslije tog "degustiranja" nose

)) , mislim da je cijena bila oko 150-200 kn prošle godine za oko 3-4 sata ... Budući još nije sezona, ne garantiram da će isploviti, ali ako je veća grupa od bar 15-20 ljudi, može voziti samo nas i vozi kad i di mi kažemo.
Možemo organizirati i nočnu vožnju odnosno party na brodu, ako nas ima više

))
Nadalje, ima u blizini (N. Vinodolski - cca 15 min vožnje magistralom) Adventure park - vožnja buggijima, borba "sumo boraca" i još nekaj.... Za to nisam sigurna oko detalja a mogu se raspitati i oko jahanja al mislim da će svi više biti zainteresirani za izležavanje u plićaku.
Nadaljem, u samoj Crikvenici u centru ima Aquarij - stalna izložba raznih vrsta morskih riba - to svakako odite pogledat, jer je to cca 10 minuta pješice od hotela.
Na plaži oko 200 m od hotela je tobogan, u centru možete rentat skutere (za cestu, ovih aqua skutera na žalost nema za rentanje) a frajer sa taxi -formula - gliserom iz centra vozi na Krk za 5 min - neka sića je za vožnju, isplati se otići tam na srdelice i natrag samo radi gušta (al pazite da ne pokupi nekog kome je zlo od ljuljanja pa vozi sporije tj. ne izglisira kak spada

)) i kažite mu da slobodno nagazi) - ja sam se prošli put držala s obje ruke i skoro me otpuhalo iz glisera ali - genuine aqva alfa feeling

Informacije o gastro i inoj ponudi dajem na pp, da nebi ovdje sad nekog besplatno reklamirali

))