12-06-2026, 16:07:53

Autor Tema: Grobnik - vikend 16.-17.06.  (Posjeta: 4933 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zdravka

• Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
Grobnik - vikend 16.-17.06.
« u: 14-05-2007, 15:08:42 »
Razgovarajući s nekim članovima, zaključili smo da postoji interes produženog druženja, tulumarenja i boljeg upoznavanja  :hap:
Da bi to mogli ostvariti, imamo ponudu za noćenje u hotelu "Rivijera", uz more, u Dramlju/Crikvenica, koje bi za alfiste iznosilo 200 kn zajedno s doručkom i večerom (točan iznos ćemo ubrzo saznati).
Kako to izgleda možete pogledati na ovoj stranici; Hotel Riviera - Dramalj - Croatia

Zbog turističke sezone i vikenda, broj zainteresiranih bi trebali znati do kraja ovog mjeseca, pa vas molim da se u ovoj temi prijavite.

« Zadnja izmjena: 17-06-2007, 22:17:17 od Neven »
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline petra

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 156 SW
    • Grad na 4 rijeke
Odg: Grobnik - vikend 16.-17.06.
« Odgovori #1 u: 03-06-2007, 21:23:37 »
Popis za hotel "Riviera":

1. piquet
  2. AA-lfa
  3. zdravka
  4. -junior-
  5. Vele
  6. Renata
  7. Dama 166
  8. Lavic 159
  9. Laviceva pratnja
 10. Roadrunner
 11. Damin sin
 12 . Joso
 13. Josina pratnja
 14. Bandit
 15. Igor
 16. Bansi
 17. Goga
 18. petra
 19. Lydia
 20. Dinka (?)
 21. Ivica
 22. Ivičina pratnja
Postoje dvije vrste ljudi:
... oni kojima se sviđam i oni koji nemaju ukusa.

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #2 u: 10-06-2007, 17:37:01 »
danas navečer (nedjelja) je zadnji rok za prijavu !!!!!!!!!!!!!!!!!

1. piquet
  2. AA-lfa
  3. zdravka
  4. -junior-
  5. Vele
  6. Renata
  7. Lavic 159
  8. Laviceva pratnja
  9. Joso
 10. Josina pratnja
 11. Bandit
 12. Igor
 13. Bansi
 14. Goga
 15. petra
 16. Lydia
 17. Dinka (?)
 18. mauroar
 19. Ileana
 20. Romina
 21. Rominina pratnja
 22. Novigrađanin
 23. njegova pratnja

dama166 i sin također otpadaju, dama je nažalost jučer imao prometnu i auto nije u voznom stanju, on je ok, malo si je natukao nos ai inače je ok :ok:

Andrić

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #3 u: 12-06-2007, 09:51:29 »
Dakle, da se vratimo na temu; pitanje onima koji su bili u "Rivijeri": koja je točna lokacija hotela u odnosu na Crikvenicu, s obzirom na dolazak Jadranskom magistralom sa juga? (Kako sam skužio, 3km od Crikvenice ?)

Hotelčić je odmah do mora odnosno odmah uz glavno šetalište .... Vama sa juga je najjednostavnije da na prvom ulazu  u Crikvenicu uđete  i krenete prema centru  - samo pratite cestu i na skretanjima skrećite  uvijek smjerom prema moru, dovest će vas do samog centra...  iz centra  po cestici-šetnici (dozvoljeno je ići autom) prema Dramlju / Rijeci / sjeveru , dakle u samom centru skoro na samom molu se cesta razdvaja lijevo i desno , vi skrećete desno :))), samo pratite cestu  uz samu obalu cca 2-3 km ... Hotel je žuti,  s desne strane a terasa hotela je s lijeve strane , ne možete fulat ako pratite cestu uz more.

Isti princip je za one koji dolaze iz smjera Zagreba / Rijeke, samo prate cestu.

Također je moguće priči i sa gornje strane, ali je to već malo kompliciranija varijanta prilaza. Budući sam ja tamo vjerojatno od petka, moji brojevi su u kontaktima, pa ako se tko izgubi, nek stane i zove, pomoć stiže ali  sumnjam da je to moguće budući je Crikvenica zbilja mala i sve je uglavnom jednosmjerno pa ako se netko i izgubi samo neka prati smjer prema moru i vrati će se na dobar put  :)))

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #4 u: 12-06-2007, 11:36:13 »
vlasnica hotela nam za subotu navečer nudi zajedničku večeru (mješano meso) po cijeni od cca 60 kn  :party:

što kažete na to  :?:

Andrić

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #5 u: 12-06-2007, 14:41:30 »
pa, ako računaš da je spavanje s doručkom u dvokrevetnoj sobi 21 eurić ili cca 155 kn, onda to zajedno s ovom večerom iznosi 215 kn  :hap:
ono što sam prije napisala su bile okvirne cijene, jer sam danas upravo saznala da u hotelu više kategorije udaljenom od ovoga samo 200 m noćenje s doručkom košta od 370 (pogled na park) do 450 kn (pogled na more)  :)))

Andrić

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #6 u: 12-06-2007, 22:49:26 »
cijene otprilike (jer ćemo biti smješteni u hotelskom pansionu i u susjednim apartmanima) za dvokrevetnu 21 eur, za jednokrevetnu 27,50  eura (tako je u hotelu), to je noćenje s doručkmo, a večera je 60 kn
točne cijene javim kad meni javi vlasnica hotela (ona nam traži smještaj u susjedstvu), ali razlika može biti eur, dva

dogovor pada u četvrtak na VG čevapima, pa ga odmah navečer stavimo na forum  :hap:

Andrić

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
« Odgovori #7 u: 13-06-2007, 08:38:52 »
Agnezu za voditeljicu i animatoricu turističke grupe Alfista  :da:  :da:  :ok:
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #8 u: 13-06-2007, 10:31:28 »
OK !
Ali trebaš nam organizirat i tete da nas drže na hrpi!  :bic: :sport: Tko će nas pofatat po susjedstvu kad se razmilimo uokolo?  :hehe: 

ja predlažem tetu Agnezu za to, ona je dovoljno oštra.  :ok:  :hap:
pa kaj nije rekla Agneza da se budete zajedno prošetali kroz mjesto  :))) i da bude pazila na vas  :)))

:crazy: ja sam tamo na dežurstvu izgleda već od petka  :ok:
pripremi im neke popratne sadržaje da im nije dosadno  :)))

ovako... Mogu vam ponuditi / predložiti slijedeće sadržaje:

Vožnju katamaranom sa staklenim dnom na Vrbnik i/ili po želji malo oko Crikvenice i do Krka, sa šetnjom po Vrbniku sa ili bez  degustiranja pršuta i / ili sira vina i rakije - mene obično poslije tog "degustiranja" nose  :))) , mislim da je cijena bila oko 150-200 kn prošle godine za oko 3-4 sata ... Budući još nije sezona, ne garantiram da će isploviti, ali ako je veća grupa  od bar 15-20 ljudi, može voziti samo nas i vozi kad i di mi kažemo.

Možemo organizirati i nočnu vožnju odnosno party na brodu, ako nas ima više  :)))

Nadalje, ima u blizini (N. Vinodolski - cca 15 min vožnje magistralom) Adventure park - vožnja buggijima, borba "sumo boraca" i još nekaj.... Za to nisam sigurna oko detalja a mogu se raspitati i oko jahanja al mislim da će svi više biti zainteresirani za izležavanje u plićaku.

Nadaljem, u samoj Crikvenici u centru ima Aquarij - stalna izložba raznih vrsta morskih riba - to svakako odite pogledat, jer je to cca 10 minuta pješice od hotela. 

Na plaži oko 200 m od hotela je tobogan, u centru možete rentat skutere (za cestu, ovih aqua skutera na žalost nema za rentanje) a frajer sa taxi -formula - gliserom iz centra vozi na Krk za 5 min - neka sića je za vožnju, isplati se otići tam na srdelice i natrag samo radi gušta (al pazite da ne pokupi nekog kome je zlo od ljuljanja pa vozi sporije tj. ne izglisira kak spada  :))) i kažite mu da slobodno nagazi)  - ja sam se prošli put držala s obje ruke i skoro me otpuhalo iz glisera ali - genuine aqva alfa feeling  :ok: :crazy:

Informacije o gastro i inoj ponudi dajem na pp, da nebi ovdje sad nekog besplatno reklamirali  :)))

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #9 u: 13-06-2007, 11:25:46 »
evo, konačne cijene i informacije glede i u svezi smještaja  :hap:

svi smo smješteni u pansion hotela i prijaviti se možemo u subotu iza 12 sati

cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi je 152,00 kn za noćenje s doručkom
cijena u jednokrevetnoj je 197,00 kn

vlasnica će nam osigurati parking za sve na jednom mjestu

navečer možemo imati veeeeliki stol u njihovoj pizzeriji (nemoramo jesti pizze) za večeru

upute za dolazak iz ZG:
pičite prema Crikvi, ali prije nje (cca 1 km, dakle voziti se polakše da se ne fula) ima skretanje na desno sa putokazom prema Dramlju, pa se tom cestom spuštate prema moru do crkve, pa do Konzuma i na raskršću skrenete gdje vam putokaz pokazuje pravac hotela Riviera.

ako fulate to skretanje prema Dramlju ili ako dolazite iz pravca juga po magistrali, onda skrenite za centar Crikvenice, pa uz obali cca 3 km put Rijeke

ako negdje zapnete, ljubazna vlasnica hotela je rekla da slobodno nazovete na 051 786-570 ili 786-544
« Zadnja izmjena: 13-06-2007, 11:28:25 od zdravka »

Andrić

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #10 u: 14-06-2007, 23:40:37 »

Popis za hotel "Riviera":

1. piquet
  2. AA-lfa
  3. zdravka
  4. -junior-
  5. Vele