teško da ću dobiti vrata od njega, ali sam mu ostavio broj i fino sam mu reko da me pozove kad ce se rješavati one ispred dvorišta pa da vidim sta je ostalo od dijelova na njoj...
ona koja je u dvorištu, trenutno nema ni predni branik, ni motor, ni kiler, od napred je nema, ali nije nigdje trula, doslovno je sređena kompletno ali taj auto ja osobno za vožnju nikadas nebi kupio jer je složen doslovno od dva auta, jer kao sto je isus vec rekao, bila je pod šleperom i ništa nije ostalo od nje... ovako na prvi pogled je ok, ima neke alu felge od pinnifarine, mašinu naturpijanu do nekih 170 ks (tako je bar dečko rekao) navodno ima brušene bregaste, ventile od 164, modificiranu radilicu i jos neke spike, u koje se ja ne kuzim, uglavnom decko se hvali da zna popravit boksera samo tako, i da ga zna složit u svako doba... dosta se razumije u motore, ali osobno mu nebi odnio auto na servis jer mi se ipak cini da malo pretjeruje... uglavnom, napisao sam sve o tim alfama, ona dobra nije za prodaju, a lošu sam vec rezervirao pa cemo vidit sta ce biti od toga...
uglavnom bio je ugodan razgovor (dok mi se noge nisu pocele smrzavat) i ako cete trebat nesto dijelova, mislim da ima dosta toga, pa me pm-nite za njegov broj
EOD ovdje...